Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:22 | 02/01/2016

Πρώτα άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και μετά την αναγγελία της... σύλληψής του! Ο λόγος για έναν 42χρονο που είχε βγει στους δρόμους της Έδεσσας λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του έτους «φορτωμένος με ναρκωτικά τα οποία σκόπευε να διαθέσει σε χρήστες της περιοχής!

Οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας που είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητά του τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν για έλεγχο και ανακάλυψαν τις τρεις συσκευασίες που έκρυβε στις τσέπες του και περιείχαν συνολικά 57,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι η ποσότητα των ναρκωτικών που είχε μαζί του ο δράστης προερχόταν από δυο δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε ως πριν από λίγες ημέρες σε περιοχή της Πέλλας. Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και, το πρωί της Πρωτοχρονιάς, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα υπηρεσίας για να του απαγγελθεί η σχετική δίωξη.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis