Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 20/01/2015

 

Η Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης αμέσως μετά την προκήρυξη των επικείμενων εκλογών ζήτησε με σχετική ανακοίνωσή της, την 01-01-2015, από το σύνολο των πολιτικών κομμάτων της χώρας, να λάβουν δημόσια θέση και να ενημερώσουν επίσημα για τη θέση τους, που αφορά το σοβαρότατο ζήτημα της αποκατάστασης των μισθών μας (υπόλοιπο 50%) σύμφωνα με τις τελεσίδικες αποφάσεις του Σ.τ.Ε. και όχι μόνο.


Είχα ξαναγράψει πριν από μερικές μέρες πως οι αλαζονικές συμπεριφορές κάποιων οδηγούν τους ενστόλους στο να εγκλωβιστούν στον κυκεώνα των δικαστικών αγωγών με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει!


Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ενισχύοντας και την προσπάθεια του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος για το θέμα, ενημερώθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα όλα τα κόμματα καθώς και οι υποψήφιοι αλλά και οι ήδη πολιτευτές τους (στο νομό μας και όχι μόνο) και απ” ότι φαίνεται υπάρχει μια πρώτη »θετική» εξέλιξη κατά την οποία σύμφωνα με τις δηλώσεις που έγιναν την Κυριακή από την πλευρά του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δήλωσε πως σε δύο χρόνια θα επιστρέψει και το υπόλοιπο 50% των μισθών που δεν είχε δοθεί, αν και μας δικαίωσε το Σ.τ.Ε..


Εμείς συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα της πλήρους δικαίωσής μας, τις πιέσεις και την ενημέρωση για το θέμα, αναμένουμε και από τους υπόλοιπους κομματικούς σχηματισμούς να λάβουν επίσημα θέση για το θέμα και να δεσμευτούν δημόσια για τις προθέσεις τους, όσον αφορά το απολύτως δίκαιο αίτημα του συνόλου των ενστόλων, που ένιωσαν και συνεχίζουν να νιώθουν την κοροϊδια και τον εμπαιγμό, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους να προσφέρουν τα μέγιστα για την χώρα τους και τους πολίτες αυτής!

 

 

Λάζαρος ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ

Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος της Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

 

 

 

 

Από το προσωπικό προφίλ  του Λάζαρου ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ. στο “facebook” 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis