Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:37 | 05/04/2020

Η «Κιμωλία» φτιάχτηκε για να προσφέρει τον χώρο σε ανθρώπους να συναντιούνται και να δημιουργούν αναμνήσεις. Κι έτσι, αυτή η «παύση» λόγω κορονοϊού που καλώς αποφασίστηκε, δεν πτόησε τους ιδιοκτήτες της.

[custom:google-ads]

Με τη βοήθεια της Eummena που πίστεψε στην τρελή τους ιδέα και τους έδωσε την υποδομή, έφτιαξαν λοιπόν το «Online Κιμωλία Art Cafe». Εδώ μπορείτε να καθίσετε σε ένα virtual τραπέζι (έχει δέκα διαφορετικά κι ένα μεγάλο που το ονομάζουν το «τραπέζι της μάμας») και να μιλήσετε με φίλους, σε μια ιδιωτική συνδιάσκεψη, προσβάσιμη μόνο σε εσάς, πίνοντας το καφεδάκι ή το ποτό σας. Το μεγάλο τραπέζι όμως, είναι ανοιχτό σε όλους όσοι έχουν πάρει κωδικό για να μπουν στο cafe, οπότε μπορείτε να τα πείτε και με κόσμο που δεν γνωρίζετε.

Μπορείτε επίσης να συναντηθείτε με συμμαθητές ή συνεργάτες και να δουλέψετε, ακόμα και να κάνετε κάποιο μάθημα πάνω σε ένα αντικείμενο που γνωρίζετε καλά, με χρήση κάμερας ή όχι, με δυνατότητες chat και διαμοιρασμού της οθόνης.

Επίσης αν έχετε διάθεση για κοινωνικοποίηση και γνωριμίες, μπορείτε να περάσετε μια βόλτα και από το κοινόχρηστο μπαρ και να μοιραστείτε τα νέα σας με όλους.

Αν τώρα θέλετε, γράψτε μια σκέψη σας σε κάθε virtual τραπέζι της Κιμωλίας ή στο δημόσιο μπαρ, ή μοιραστείτε ενδιαφέροντα άρθρα και υλικό που πιστεύετε ότι θα είναι χρήσιμα σε άλλους, αρκεί να μην είναι «βαριά».

Μάλιστα οι υπεύθυνοι, μας καλούν να συνεισφέρουμε στην όλη προσπάθεια, καταθέτοντας προτάσεις και ιδέες για να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις μέρες της καραντίνας.

 
Φωτογραφία: Unsplash

Πώς λειτουργεί:

• Κάνετε κράτηση σε ένα από τα τραπέζια, που χωράει έως και πέντε άτομα- χρήστες. Κάθε λογαριασμός χρήστη που λαμβάνετε, θα έχει ισχύ από το πρωί της ημέρας για την οποία κάνετε την κράτηση, μέχρι την επόμενη μέρα στις 10:00, που αλλάζουν οι κωδικοί. Κάθε τραπέζι έχει πέντε (συγκεκριμένους) λογαριασμούς συνδεδεμένους σε αυτό. Δηλαδή δεν γίνεται κάποιος άσχετος να μπει στο δικό σας τραπέζι.

• Η όλη υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, και μπορείτε να κάνετε όσες κρατήσεις θέλετε χωρίς περιορισμό, αλλά καλό θα ήταν να είστε λογικοί και να μην υπερφορτώνετε το σύστημα.

• Αν θέλετε ένα μεγαλύτερο τραπέζι για περισσότερα άτομα, μπορείτε να το ζητήσετε και οι υπεύθυνοι θα προσπαθήσουν να σας εξυπηρετήσουν. Τέλος να σημειωθεί ότι καμία συνεδρία δεν καταγράφεται.

Η «Κιμωλία» είναι ανοιχτή καθημερινά, εκτός της Κυριακής, για να υπάρχει χρόνος να αλλάξουν οι κωδικοί, οπότε αν θέλετε τραπέζι για τη Δευτέρα θα πρέπει να στέλνετε το αίτημά σας από την Παρασκευή.

 

www.bovary.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis