Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:19 | 09/09/2018

Το S&W Shield, ως ένα από τα καλύτερα πιστόλια μονής στοίβας στην αγορά, ξεχωρίζει στον κόσμο των όπλων κεκαλυμμένης μεταφοράς για το συμπαγές και διαχειρίσιμο μέγεθος του. Όμως, παρά τον αξιόπιστο σχεδιασμό και την εργονομία, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Παρακάτω θα βρείτε τα κορυφαία αξεσουάρ σύμφωνα με το Guns.com για αναβαθμίσετε την απόδοση του Shield σας στο επόμενο επίπεδο.

[custom:google-ads]

1. Σκανδάλη - Apex Duty / Carry Action Enhancement


 

Η σκανδάλη Apex Duty / Carry Boost Enhancement της Apex Tactical ανεβάζει τον μηχανισμό σκανδάλης του Shield σε ένα εντελώς νέο επίπεδο ομαλού και καθαρού τραβήγματος. Με συνεπή έλξη σκανδάλης από 2,3 έως 2,5 κιλά, η σκανδάλη αυτή προσφέρει μικρότερη διαδρομή τερματισμού και επαναφορά.

Η σκανδάλη Apex Duty / Carry Enhancement Enhancement δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία για την τοποθέτηση, καθώς ακολουθεί τις απαραίτητες προδιαγραφές της εργοστασιακής σκανδάλης. Ακολουθήστε απλώς τις οδηγίες που περιλαμβάνονται ή παρακολουθήστε τα βίντεο διδασκαλίας του Apex online. Προσφέροντας τόσο παραδοσιακού στυλ σκανδάλες όσο και επίπεδες σε διάφορες επιλογές χρωμάτων, η Apex παρέχει την μεγαλύτερη ποικιλία για τους σκοπευτές που θέλουν να δώσουν χαρακτήρα στο Shield τους.

Τα κιτ σκανδάλης της Apex ξεκινούν γύρω στα $150 (περί τα 130€).

2. Σκοπευτικά - Ameriglo I-DOT ή Trijicon Night Sights


 

Όντας ένα από τα καλύτερα σκοπευτικά στην αγορά, το Trijicon Night Sights μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση του S&W Shield σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Διαθέσιμα είτε σε κίτρινο είτε σε πορτοκαλί χρώμα, τα σκοπευτικά νυχτός διαθέτουν σχέδιο τριών σημείων. Το οπίσθιο σκοπευτικό χρησιμοποιεί μια μεγάλη εγκοπή σχήματος u για να αυξήσει την ορατότητα του μπροστινού σκοπευτικού. Επιπροσθέτως, η επιφάνεια του οπίσθιου σκοπευτικού έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να δώσει στον χειριστή την δυνατότητα όπλισης με το ένα χέρι, εάν προκύψει ανάγκη. Με τιμή στα 165 δολάρια (περί τα 140€), τα Trijicons είναι λίγο βαριά στο πορτοφόλι, αλλά προσφέρουν την απόδοση που υπόσχονται

Πηγή: guns.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis