Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:47 | 10/09/2018

Το S&W Shield, ως ένα από τα καλύτερα πιστόλια μονής στοίβας στην αγορά, ξεχωρίζει στον κόσμο των όπλων κεκαλυμμένης μεταφοράς για το συμπαγές και διαχειρίσιμο μέγεθος του. Όμως, παρά τον αξιόπιστο σχεδιασμό και την εργονομία, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Παρακάτω θα βρείτε τα κορυφαία αξεσουάρ σύμφωνα με το Guns.com για αναβαθμίσετε την απόδοση του Shield σας στο επόμενο επίπεδο.

[custom:google-ads]

3. Λαβή - Talon Gun Grips


 

Μερικές φορές χρειάζεστε λίγη περισσότερη επιφάνεια επαφής με το όπλο κατά τις βολές – εδώ έρχεται η λαβή της Talon. Μια οικονομική επιλογή για τους ιδιοκτήτες του Shield που δεν μπορούν να επενδύσουν σε aftermarket ανάγλυφες λαβές, οι λαβές της Talon παρέχουν είτε κοκκώδη ή καουτσούκ υφή με πλήρη πλευρική κάλυψη. Η λαβή προσφέρει εγκοπές για το λογότυπο M&P και στις δύο πλευρές και κυκλοφορεί και σε παραλλαγές για μοντέλα με επέκταση γεμιστήρα. Διαθέσιμες για τα μοντέλα 9mm, .40 και .45 ACP, οι λαβές αυτές έρχονται με τις εξής επιλογές υφής / χρώματος - ελαστικό / γκρι, καουτσούκ / μαύρο, καουτσούκ / βρύα και κοκκώδες/ μαύρο. Οι λαβές της Talon τιμολογούνται λίγο κάτω από $ 20 (περί τα 17€) .

4. Λέιζερ - Crimson Trace Laserguard


 

Η προσθήκη ενός λέιζερ σε ένα πιστόλι είναι επωφελής ιδίως σε καταστάσεις που απαιτούν περίεργες θέσεις βολής. Η Crimson Trace, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λέιζερ για πιστόλια, κυκλοφορεί τόσο κόκκινα όσο και πράσινα λέιζερ για το Shield. Τα LG-489 και LG-489G ενσωματώνουν αρμονικά το σκοπευτικό λέιζερ στο πλαίσιο του Shield χρησιμοποιώντας μια μονάδα χαμηλού προφίλ που προσκολλάται στο μπροστινό μέρος του πιστολιού. Σχεδιασμένη ειδικά για το Sheild, αυτή η συσκευή λέιζερ λανσάρει την τεχνολογία ενστικτώδους ενεργοποίησης της Crimson Trace. Αυτή η τεχνολογία ενεργοποιεί αυτόματα το λέιζερ όταν το Shield βρίσκεται σε κανονική θέση βολής.

Δεν απαιτείται ειδική παρέμβαση στο όπλο για την εγκατάσταση του LG-489 και η μονάδα είναι πλήρως ρυθμιζόμενη στους δυο άξονες. Το Laserguard με το κόκκινο λέιζερ κοστίζει στα 229 δολάρια (περί τα 200€) , ενώ το πράσινο λέιζερ είναι λίγο υψηλότερο στα $ 309 (περί τα 260€).

5. Φακός - Streamlight TLR-6


 

Ο φακός είναι αναπόσπαστο μέρος κάθε εξάρτησης. Πολλοί, όμως, θέλουν να αποφύγουν τον επιπρόσθετο όγκο ενός φακού. Η Streamlight προσφέρει λύση σε αυτό το πρόβλημα μέσω των ένθετων φακών της σειράς TLR-6. Τοποθετώντας το στο μπροστινό μέρος του Shield, το ελαφρύ TLR-6 δίνει στους χρήστες ένα αξιόπιστο φακό με ένταση 100 lumens μέχρι τα 89 μέτρα. Με αμφίπλευρη λειτουργία για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες, το TLR-6 είναι επιπρόσθετα ρυθμιζόμενο σε δύο άξονες. Με ανθεκτική κατασκευή, που είναι αδιάβροχη (IPX4) και αντέχει σε πτώσεις από το 1 μέτρο, ο φακός τροφοδοτείται από  δύο μπαταρίες CR1 / 3N.

Για εσάς που θέλετε τον φακό αλλά δεν θέλετε να εγκαταλείψετε τις δυνατότητες λέιζερ, το Streamlight TLR-6 σας έχει καλυμμένους. Διαθέτοντας ένα κόκκινο λέιζερ, το TLR-6 προσφέρει χρόνο λειτουργίας 1 ώρας μόνο με LED ή συνδυασμό LED / λέιζερ ή 11 ώρες μόνο με λέιζερ. Το TLR-6 της Streamlight διατίθεται γύρω στα $ 100 (περί τα 85€).

Πηγή: guns.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis