Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 18/03/2022

Μια ακόμα απώλεια από τις ανώτερες τάξεις του στρατού μετρά η Ρωσία, καθώς όπως επιβεβαιώθηκε και από την κρατική ρωσική τηλεόραση, νεκρός είναι ο διοικητής επίλεκτου σώματος αλεξιπτωτιστών όπως και ο αναπληρωτής του, ενώ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Πρόκειται, σύμφωνα με τη Daily Mail, για τον συνταγματάρχη Σεργκέι Σουχάρεφ και τον αναπληρωτή του Ταγματάρχη, Σεργκέι Κρίλοφ, οι οποίοι είναι ανάμεσα στους πολλούς νεκρούς από το «ένδοξο» σύνταγμα Κόστρομα, που θεωρείται από τις πιο επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας.

Παράλληλα, η Ρωσία ανακοίνωσε τον θάνατο του ανώτερου λοχία Σεργκέι Λεμπέντεφ, του λοχία Αλεξάντερ Λιμόνοφ και του δεκανέα Γιούρι Ντεγκτιάροφ.

 

«Ο Διοικητής του Συντάγματος της Κοστρόμα, συνταγματάρχης Σεργκέι Σουχάρεφ χάθηκε στις «στρατιωτικές ασκήσεις», αλλά επέστρεψε στο σπίτι με τον σωστό τρόπο», ανέφεραν οι Ουκρανοί.

Ο Σουχάρεφ εμφανίστηκε στη ρωσική τηλεόραση τον Ιανουάριο όταν οδήγησε τα στρατεύματά του πίσω από το Καζακστάν όπου είχαν σταλεί μετά από ένα κύμα διαμαρτυριών.

Στις τελευταίες μάχες σκοτώθηκε επίσης ο αξιωματικός των στρατιωτικών πληροφοριών Σεργκέι Βισνιάκοφ, της 22ης ξεχωριστής ταξιαρχίας ειδικών δυνάμεων της GRU. Θεωρείται ότι έπεσε νεκρός πολεμώντας κοντά στη Μαριούπολη σε επίθεση από το ουκρανικό τάγμα Αζόφ.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis