Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:29 | 30/08/2017

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας δόθηκε από την Lionsgate για την ταινία "Robin Hood".

Όπως αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα του TheHollywoodReporter, η επερχόμενη ταινία των Lionsgate και Summit, "Robin Hood" σε σκηνοθεσία Otto Bathurst, θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018, αντί για τις 23 Μαρτίου της ίδιας χρονιάς όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

[custom:google-ads]

Το "Robin Hood" θα είχε κυκλοφορήσει αρχικά απέναντι από το sequel του "Pacifim Rim" της Universal και την ταινία "Action Point" της Paramount ενώ τώρα θα βρεθεί δίπλα από το "Goosebumps 2" της Sony.

 

 

 

 

 

 

 

 

O Taron Egerton, πρωταγωνιστής της ταινίας "Robin Hood", στο "Kingsman: Η μυστική υπηρεσία".

H ιστορία της ταινίας θα επικεντρώνεται γύρω από τον μύθο του Ρομπέν των Δασών ο οποίος με την βοήθεια ενός Μαυριτανού αξιωματούχου θα προσπαθήσει να επαναστατήσει ενάντια στη διεφθαρμένη αγγλική άρχουσα τάξη.

Στο ρόλο του κεντρικού χαρακτήρα συναντάμε τον Taron Egerton (Kingsman: Η μυστική υπηρεσία). Στο πλευρό του βλέπουμε τους Ben Medelsohn (Rogue One: A Star Wars Story), Jamie Foxx (Ray), Famie Dornan (Fifty Shades of Grey), Eve Hewson (Bridge of Spies) και Paul Anderson (The Revenant, Peaky Blinders).

Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Otto Bathurst, ο οποίος έχει δουλέψει πάνω στη γνωστή σειρά "Peaky Blinders" ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Joby Harold. Στην παραγωγή φιγουράρουν τα ονόματα των Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson Killoran, Basil Iwanyk, Tory Tunnell, και Joby Harold. Οι εταιρείες υπό την αιγίδα των οποίων αναπτύσσεται η ταινία είναι οι Appian Way, Safehouse Pictures και Thunder Road Pictures.

 

 

 

 

 

 

 

 

O Leonardo DiCaprio είναι ένας από τους παραγωγούς της ταινίας.

Παράλληλα, η Lionsgate ανακοίνωσε ότι η ταινία της με τίτλο "Traffik" με τον Deon Taylor στη σκηνοθεσία και πρωταγωνιστές τους Paula Patton, Omar Epps και Roselyn Sanchez, θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Απριλίου 2018. H Patton μαζί με τον σύντροφό της στην ταινία, Epps έρχεται αντιμέτωπη με μια συμμορία που εμπλέκεται στην παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Η κωμική ταινία "Uncle Drew" με τους Kyrie Irving, Lil Rel Howery, Shaquille O’Neal, Reggie Miller, Nate Robinson, Chris Webber, Erica Ash, Lisa Leslie και Nick Kroll. θα προβληθεί στις 29 Ιουνίου του ίδιου χρόνου. Στις 12 Οκτωβρίου επίσης θα κυκλοφορήσει και η ταινία των Lionsgate και CBS, "Hellfest", σε σκηνοθεσία Gregory Atkins. Η ιστορία εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια της νύχτας των αποκριών, όπου ένας δολοφόνος πηγαίνει σε ένα θεματικό πάρκο τρόμου και αρχίζει να σκοτώνει ανθρώπους μπροστά στο πλήθος. Το μόνο πρόβλημα είναι το πλήθος, πιστεύει ότι όλα είναι μέρος μιας παράστασης.

Για περισσότερα κινηματογραφικά νέα, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό οδηγό μας με τις νέες ταινίες αυτού του μήνα.

gr.ign.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis