Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 18/05/2019
Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στο ήσυχο χωριουδάκι της Χάθορν, ξεκίνησε όταν ο 47χρονος Matthew Perryman απείλησε με όπλο την μητέρα του μέσα στο σπίτι τους.
 
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, η μητέρα του Perryman ήταν έξω από το σπίτι. Είπε ότι ο γιος της είχε μπει στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση και την είχε απειλήσει μαζί με το σύζυγό της με όπλο. 

[custom:google-ads]

Οι αστυνομικοί δήλωσαν: "Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο Perryman εγκατέλειψε το σπίτι μαζί με το όπλο του και άρχισε να πλησιάζει τους αστυνομικούς οι οποίοι επιχείρησαν να του μιλήσουν, όταν εκείνος άρχισε να βαδίζει προς ένα σκοτείνό δρομάκι. Λόγω έλλειψης ορατότητας ο Perryman τελικά μπήκε ξανά μέσα στο σπίτι από άλλη είσοδο"
 
Οι διαπραγματευτές της αστυνομίας επιχείρησαν να έλθουν σε επαφή μαζί του αλλά απέτυχαν. Σε επαφή του με το FBI και ο Perryman τους είπε ότι φοβόταν ότι θα τον πυροβολούσε η αστυνομία αν έβγαινε.
 
Κάποια στιγμή ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί από το εσωτερικό του σπιτιού. Μια σφαίρα βγήκε από το σπίτι προς την κατεύθυνση αστυνομικών και χτύπησε πάνω σε ένα δέντρο.
 
Οι αστυνομικοί ελευθέρωσαν μη θανατηφόρο αέριο εντός του σπιτιού για να αναγκάσουν τον Perryman να εγκαταλείψει την κατοικία. Μετά το δεύτερο γύρο του αερίου, ο Perryman παραδόθηκε ειρηνικά ύστερα από οχτώ ολόκληρες ώρες. Το προσωπικό διάσωσης τον μετέφερε αμέσως για αξιολόγηση της ψυχικής του υγείας.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis