Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 03/01/2022

Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Κηφισιάς έπεσαν δύο πρώην μέλη της διαβόητης συμμορίας των «Ροζ Πανθήρων», που είναι παγκοσμίως γνωστή για τα εντυπωσιακά της χτυπήματα της, εκ των οποίων πολλά εναντίον προσώπων του διεθνούς jet set.


Οι δύο Σέρβοι τρύπωσαν βραδινές ώρες σε κατάστημα της Κηφισιάς και «σήκωσαν» παπούτσια και ρούχα διεθνούς οίκου αξίας 30.000 ευρώ. Οι κινήσεις των μελών των «Ροζ Πανθήρων» κατεγράφησαν από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, οπτικό υλικό από τις οποίες κατάφερε να εξασφαλίσει στο newsit.gr. 

Στις εικόνες αποτυπώνεται ένα μικρό αυτοκίνητο να φτάνει έξω από το κατάστημα. Οι δύο διαρρήκτες αφού επιτηρούν το χώρο, στη συνέχεια αποφασίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα “χτυπήσουν”.

Μέσα σε λίγα λεπτά θα καταφέρουν να αρπάξουν το εμπόρευμα των 30.000 ευρώ και να εξαφανιστούν.

Οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, όμως, θα καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη τους. Αξιοποιώντας τις κατάλληλες πληροφορίες και μετά από συντονισμένες έρευνες θα εντοπιστούν ο 37χρονος για τον οποίο εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Αναζητήσεων για κλοπή και απάτες. 

Παράλληλα ο 49χρονος συνεργός του που επιδείκνυε σε όλους τους ελέγχους πλάστη ταυτότητα με γαλλικά στοιχεία, αναζητούνταν από τις διωκτικές αρχές καθώς είχε παραβιάσει την άδεια που του είχε χορηγηθεί από το σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης στο όποιο είχε φυλακιστεί.      

Μαρίνος Αλειφέρης

Πηγή:  newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis