Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:13 | 23/12/2015

Ένα μεγάλο στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών στην επαρχία Ιντλίμπ και δύο εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου περιλαμβάνονταν στους στόχους που έπληξαν οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις την τελευταία εβδομάδα στη Συρία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου, υποστράτηγο Ιγκόρ Κονασένκοφ, στο στρατόπεδο που επλήγη βρίσκονταν πολλοί ξένοι εκπαιδευτές και επίδοξοι μαχητές από την Τουρκία και από πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.

Μέσα σε μία εβδομάδα, από τις 18 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, η ρωσική πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε 302 αποστολές στη Συρία, πλήττοντας συνολικά 1.093 στόχους. Όπως είπε ο Κονασένκοφ, οι στόχοι αυτοί βρίσκονταν στις επαρχίες Ιντλίμπ, Χαλέπι, Ντέιρ αλ Ζορ, Χάμα και Χομς.

«Ένα αεροσκάφος Su-34 κατέστρεψε ένα μεγάλο στρατόπεδο εκπαίδευσης στην Ιντλίμπ, όπου βρισκόταν μεγάλος αριθμός εκπαιδευτών από χώρες που γειτονεύουν με τη Συρία», συνέχισε ο εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων. Σημείωσε μάλιστα ότι οι πληροφορίες που αφορούν το στρατόπεδο αυτό προέρχονται από την «πατριωτική συριακή αντιπολίτευση».

http://www.newsbeast.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis