Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 25/12/2014

Διάρρηξη σημειώθηκε χθές αργά το βράδυ στη πιτσαρία «Γόνδολα». Προφανώς δεν υπολόγισε ο διαρρήκτης ότι οι αστυνομικοί εργάζονται ακόμα και τις αργίες…

Αναλυτικά, χθές τη νύχτα περί ώρας 22:00 νεαρός άνδρας αφού έσπασε τη τζαμαρία του καταστήματος, εισήλθε στο εσωτερικό του για να ληστέψει, όμως έγινε αντιληπτός από τους γείτονες οι οποίοι αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Στο σημείο έφθασαν άμεσα οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι με συντονισμένες ενέργειες συνέλαβαν τον «ποντικό».

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας βρίσκονταν εκτός Ρόδου, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αναγκαστούν να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του καταστήματος από το ίδιο σημείο που εισήλθε και ο διαρρήκτης, δηλαδή από την σπασμένη τζαμαρία με κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους αφού τα τζάμια κρέμονταν, όπως μας δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες. Κατόπιν εντόπισαν τον διαρρήκτη στο εσωτερικό του καταστήματος και το συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Ο δράστης οδηγήθηκε στα κρατητήρια για τις περαιτέρω του νόμου ενέργειες.

Η αλήθεια είναι ότι αποδεδειγμένα όταν η «πόλη κοιμάται ή γιορτάζει» η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός, ακόμα και με το λιγοστό προσωπικό που διαθέτει στο νησί μας, αφού η συγκεκριμένη βάρδια της ομάδας ΔΙΑΣ όπως ενημερωθήκαμε θα εργάζεται για ολόκληρο το εορταστικό 24ωρο των Χριστουγέννων. Ικανοποιημένοι οι κάτοικοι της περιοχής ευχαριστούν τους αστυνομικούς για την άμεση και αποτελεσματική τους δράση, και τους εύχονται καλές γιορτές!

Πηγή: rodos-press.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis