Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:59 | 01/03/2015

Ο 52χρονος Έλληνας συνεργός του 36χρονου Αλβανού «βαρόνου» των ναρκωτικών συνελήφθη πριν καλά- καλά ξεκινήσει τη διανομή

Μέσα από το κελί της φυλακής όπου προφυλακίστηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, έδινε οδηγίες σε έναν συνεργό του για να συνεχίζει τη διακίνηση ηρωίνης στη Ρόδο ένας 36χρονος Αλβανός «βαρόνος» των ναρκωτικών!

Όμως, ο 52χρονος Έλληνας συνεργός του συνελήφθη πριν καλά- καλά ξεκινήσει τη διανομή.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών παρακολουθούσαν διακριτικά επί μέρες την περιοχή Μοντε Σμίθ όπου είχε συλληφθεί στις 17 Φεβρουαρίου ο Αλβανός, γιατί ήταν σίγουροι ότι κάπου εκεί βρισκόταν και η «καβάντζα» που χρησιμοποιούσε. Όταν είδαν τον 52χρονο να παραλαμβάνει μια συσκευασία με ναρκωτικά και να την κρύβει σε κοντινό σημείο, πετάχτηκαν μπροστά του και του φόρεσαν χειροπέδες.

Μέσα στη συσκευασία βρέθηκε ηρωίνη βάρους 316 γραμμαρίων την οποία ο 52χρονος σκόπευε να διακινήσει σε τοξικομανείς του νησιού για λογαριασμό του αλλοδαπού «βαρόνου». Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν δυο τμήματα ναρκωτικών χαπιών και δυο κινητά και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Πηγή:protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis