Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:35 | 10/01/2015

 

Στη σύλληψη 13 ατόμων και στη βεβαίωση 6 παραβάσεων, προχώρησαν αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., οι οποίοι κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποίησαν ελέγχους, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

  • 5 άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων, έπειτα από αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις περιοχές Χαριλάου και Σταυρούπολης, από αστυνομικούς των τοπικών Τμημάτων Ασφαλείας.
  • 3 άτομα για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 31χρονου αλλοδαπού από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, στην οικία του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες χασίς συνολικού βάρους 41,6 γραμμαρίων.
  • 3 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα. Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνεται 46χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη χθες  στο Δενδροπόταμο από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς σε βάρος του εκκρεμούν 4 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών 23 μηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, κλοπής, παράβασης του Νόμου περί ναρκωτικών και του Κ.Ο.Κ.
  • (2) άτομα που στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στη Χώρα .
  • Επίσης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκαν σε βάρος 4 αλλοδαπών ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις για επαιτεία και σε βάρος 2 γυναικών παραβάσεις του Νόμου περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis