Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 13/01/2015

 

Σήμερα Τρίτη 13-01-2015 και ώρα 18:00 στο τηλεοπτικό κανάλι EURO TV στην εκπομπή «ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ» θα είναι καλεσμένος ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και μέλος της Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης, Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ο οποίος θα μιλήσει για όλα τα προβλήματα των Αστυνομικών του Ν . Θεσσαλονίκης, καθώς και για αστυνομικά ζητήματα πανελλαδικού ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερα θα τονίσει, ότι ως εργαζόμενοι είμαστε απαγοητευμένοι και από την μέχρι πριν λίγες ημέρες, δικοματική Κυβέρνηση των κομμάτων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, αλλά και από την αξιωματική αντιπολίτευση, διότι η μεν πρώτη δεν εφαρμόζει πλήρως την απόφαση του ΣτΕ και δεν έχει επιλύσει θεσμικά καθώς και άλλα σοβαρά προβλήματα της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η δε δεύτερη δεν έχει ένα σαφές και συγκεκριμένο πλάνο-σχέδιο-πρόγραμμα για τη γενικότερη λειτουργία της Αστυνόμιας ως Σώμα Ασφαλείας άλλα και δημόσιες θέσεις-τοποθετήσεις για ειδικότερα ζητήματα του κλάδου μας.

Κατόπιν θα ασχοληθεί με το τι αναμένουμε όλοι μας, ως ένστολο συνδικαλιστικο κίνημα από τη νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει ύστερα από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

σ.σ.1 (Υπ” όψιν η εκπομπή ξεκινάει την 18:00, ενώ ο Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ θα μιλήσει στο Β” μέρος της, την 18:20 ώρα περίπου).

σ.σ.2 (Ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές, αναμένοντας τις δημόσιες τοποθετήσεις των κομμάτων για τον κλάδο μας, λίγοι συνδικαλιστές τολμούν να μιλήσουν δημόσια).

Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

“Πρώτα ο συνάδελφος”

skaythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis