Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:10 | 05/11/2015

Υπό αστυνομική πολιορκία ένα οικοδομικό τετράγωνο στο Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια, καθώς ένας άνδρας είχει ταμπουρωθεί σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας και πυροβολούσε στους αστυνομικούς που προσπαθούν να πλησιάσουν. 

Η γειτονιά βρίσκεται πολύ κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης και τον ζωολογικό κήπο. Οι αρχές αναγκάστηκαν να αναστείλουν όλες τις προσγειώσεις και τις απογειώσεις στο αεροδρόμιο για προληπτικούς λόγους, επί δύο ώρες.

 

Τα αμερικανικά μέσα αναφέρουν ότι υπήρχαν δύο νεκροί, χωρίς να διευκρινίζεται εάν πρόκειται για αστυνομικούς ή πολίτες. Σύμφωνα με μαρτυρία της συντρόφου του ενόπλου, ο άνδρας, 32 ετών βρίσκεται μόνος του στον 6 όροφο του κτιρίου. 

 

 

 

 

 

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα άρχισαν από έναν οικογενειακό καυγά του ζευγαριού που κατοικεί στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και κατάφερε να βγει στο δρόμο.

Στην περιοχή έσπευσαν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας που κάλεσαν τους περιοίκους να μείνουν εντός των σπιτιών τους και μακριά από τα παράθυρα. Παρά τα πυρά,  πάνοπλοι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στην είσοδο της πολυκατοικίας,  ανέβηκαν στον 60 όροφο όπου είχε ταμπουρωθεί ο οπλοφόρος και διαπραγματεύτηκαν μαζί του.  

Οταν άρχισαν οι διαπραγματεύσεις η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η κατάσταση έχει τεθεί υπό έλεγχο και έδωσε το «πράσινο φως» στο διεθνές αεροδρόμιο να συνεχίσει την λειτουργία του. 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.thetoc.gr/

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis