Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 14/08/2015

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τις συλλήψεις του τελευταίου 24ώρου στο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. :

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, εννέα (9) άτομα και συγκεκριμένα:

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κλοπή κινητού τηλεφώνου, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του. Επιπλέον στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) μηνών, για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 24 ετών αντίστοιχα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα:

  • Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, εντοπίστηκε ο 20χρονος στα Διόδια της Τραγάνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (10) γραμμαρίων.
  • Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, εντοπίστηκε ο 24χρονος στη Χαλκίδα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) αυτοσχέδια τσιγάρα, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, ένας στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας και ένας στο Λιδορίκι, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φωκίδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονής τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Τέλος, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί και ειδικότερα ένας 50χρονος στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας και ένας 19χρονος στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis