Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:50 | 16/08/2015

Οι φανατικοί της μπύρας γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που χρειαζόμαστε κάτι να μας ξεδιψά! Όταν, δε, η μπύρα συνδυάζεται με μεζεδάκια και λαχταριστά πιάτα… η γαστριμαργική εμπειρία μεγαλώνει. Τι λες, λοιπόν, για μία επίσκεψη σε τρεις φημισμένες μπυραρίες της πόλης!

Beer Academy Χαλάνδρι

Το όνομα και μόνο σε παραπέμπει στη φιλοσοφία του μαγαζιού. Η «Ακαδημία Μπύρας» ξεκίνησε την πορεία της στα πάτρια εδάφη το 1993 με σκοπό να γνωρίσει την αυθεντική μπύρα, το καλό φαγητό και τη διασκέδαση στο ελληνικό κοινό. Με πολλά καταστήματα, πλέον, και πάνω από 200 ετικέτες μπύρας, όπου πολλές εξ' αυτών διατίθενται κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, η συγκεκριμένη αλυσίδα ξεχωρίζει για τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων και τις πρωτότυπες ιδέες.

James Joyce

Η μοναδική ιρλανδική παμπ στο κέντρο της Αθήνας, ακόμα και ο ιδιοκτήτης της είναι Ιρλανδός, με όνομά που παραπέμπει στον ομώνυμο συγγραφέα και ποιητή, είναι «διακοσμημένη» με βάση το σκούρο ξύλο, έτσι ώστε να θυμίζει την εικόνα των πασίγνωστων παμπ της χώρας των Κελτών. Γνωστό για τη νόστιμη κουζίνα του, το James Joyce μαγειρεύει και σερβίρει τα πιάτα του με παραδοσιακό ή μοντέρνο τρόπο, ενώ το ποτήρι σου γεμίζει διαρκώς με… μπύρα Guinness και όχι μόνο!

 

Mind the pub

Ένας χώρος που συνδυάζει ελληνικό στυλ και λονδρέζικη ποπ κουλτούρα, έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς επισκέπτες που λατρεύουν τη μπύρα! Η ποικιλία ζύθων είναι μεγάλη, τόσο που κάθε φορά υπάρχει η δυνατότητα νέων δοκιμών. Βαρελίσιες και εμφιαλωμένες, ξανθιές, μαύρες και κόκκινες, lager, pilsner και weiss, ελληνικές και εισαγωγής καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις των θαμώνων. Ατού ομολογουμένως το φαγητό, για γεύμα ή δείπνο. Τα πολυδιαφημισμένα burgers αποτελούν τη ναυαρχίδα του μενού ενώ τα special dishes εκπλήσσουν ευχάριστα τους καλοφαγάδες.

http://www.koolnews.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis