Σεμινάριο: "Δικαστική Ψυχολογία – Ερμηνείες της εγκληματικής συμπεριφοράς" - Έκπτωση 25% για όλους τους αναγνώστες του Policenet.gr

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ
Σεμινάριο: "Δικαστική Ψυχολογία – Ερμηνείες της εγκληματικής συμπεριφοράς" - Έκπτωση 25% για όλους τους αναγνώστες του Policenet.gr

Το Psyversity, ως η μεγαλύτερη πλατφόρμα προβολής σεμιναρίων και εκπαίδευσης στο ελληνικό διαδίκτυο, για την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία, προσφέρει έκπτωση 25% σε όλους τους αναγνώστες του Policenet.gr για τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο "Δικαστική Ψυχολογία – Ερμηνείες της εγκληματικής συμπεριφοράς".

 

Μπορείτε να κερδίσετε την έκπτωση πολύ απλά με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού PSY49-DIK900 κατά την εγγραφή σας στο σεμινάριο.

*Ο κωδικός αυτός ισχύει έως 30/6/2022.

*Ο εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά μόνο ανά πελάτη/εγγεγραμμένο μέλος του PSYVERSITY.

 

15 Law enforcement ideas | fingerprint, fingerprint art, forensic science

Περιγραφή σεμιναρίου

Η Ψυχολογία είναι ένας παράγοντας ο οποίος συμβάλει στη εξήγηση της εγκληματικής συμπεριφοράς, παρόλο που στο παρελθόν έτεινε να θεωρείται μάλλον απλοϊκός και συντηρητικός παράγοντας. Αυτό, ίσως, οφείλεται στο γεγονός ότι δίνει έμφαση στην ατομική παθολογία, δηλαδή μίαν αναζήτηση των ελλειμάτων των ατόμων και την προφανή παραμέληση των κοινωνικών παραγόντων στη δημιουργία της εγκληματικής συμπεριφοράς. Θα εξετάσουμε τις ψυχολογικές θεωρίες της εγκληματικής συμπεριφοράς, τις ατομικές και τις πολιτισμικές διαφορές στην εγκληματική συμπεριφορά, καθώς, και το κοινωνικό πλαίσιο του εγκλήματος.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να εισαχθούν στον κλάδο, σε όποιον έχει ενδιαφέρον για την επιστήμη της Δικαστικής Ψυχολογίας και σε εκείνους που αναζητούν νέες γνώσεις. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για την κατανόηση των εννοιών που περιγράφονται στο σεμινάριο.

Τι θα κερδίσει όποιος παρακολουθήσει το σεμινάριο

Όποιος παρακολουθήσει το εν λόγω σεμινάριο θα ωφεληθεί αρχικά με τη διεύρυνση των γνώσεων του, και έπειτα θα κατανοήσει με ποιους τρόπους η ψυχολογία έχει σημαντικό αντίκτυπο ως επιστημονικός κλάδος στην κατανόηση του εγκλήματος.
Πέραν του ότι θα αντλήσετε τις βασικές γνώσεις του κλάδου, θα ενισχύσετε την ψυχολογική σας αντίληψη ως προς το έγκλημα, καθώς επίσης θα αναπτύξετε κάποιες από τις ικανότητες σας. Θα δείτε πειράματα ψυχολογίας που έχουν γίνει στον κλάδο, όπως και περιπτώσεις εγκλημάτων. Προτείνεται να συμπληρώνετε τις ασκήσεις, να ολοκληρώνετε το επιπλέον υλικό, αλλά και τις ασκήσεις εντός των βίντεο, που σκοπεύουν στην πιο βιωματική τους κατανόηση.

Θεματικές ενότητες που καλύπτονται από το σεμινάριο

1. Τι ακριβώς είναι το έγκλημα;
2. Θεωρίες εγκληματικής συμπεριφοράς.
3. Σωματικές, βιολογικές και γενετικές θεωρίες περί εγκλήματος.
4. Κληρονομικότητα και έγκλημα.
5. Ψυχολογικές θεωρίες.
6. Ψυχαναλυτικές θεωρίες.
7. Θεωρίες κοινωνικής μάθησης.
8. Κοινωνικοί και πολιτισμικοί παράγοντες.
9. Φύλο και έγκλημα.
10. Ασκήσεις.

Αλληλεπίδραση με τον Εισηγητή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εισηγητή, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου κλειστού φόρουμ του σεμιναρίου, το οποίο είναι προσβάσιμο αποκλειστικά στον εισηγητή και σε όσους έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο. Στο φόρουμ αυτό, μπορείτε να θέσετε ερωτήματα ή ακόμη να ανοίξετε θέματα προς συζήτηση.

 

* Διευκρινίζεται ότι το σεμινάριο είναι ασύγχρονο, δηλαδή η παρακολούθηση του είναι εφικτή σε οποιοδήποτε χρόνο επιθυμεί ο εκάστοτε συμμετέχων, από υπολογιστή, κινητό ή tablet.

* Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο

231111.6862 & 2311.820573

Διεύθυνση

Αριστοτέλους 3Β, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Ωράριο Λειτουργίας: ΔΕΥ-ΠΑΡ 9.00 – 17.00