Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:52 | 06/01/2022

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:00 μεσημέρι των Θεοφανείων, όταν ο νεαρός πήρε δύο καραμπίνες και πήγε στα Σεπόλια, όπου περίοικοι τον είδαν να περπατάει στο δρόμο με δύο κυνηγετικά όπλα και ειδοποίησαν αμέσως την Άμεση Δράση. Το επεισόδιο έγινε στην οδό Γαλαξιδίου, όπου έφτασαν μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών που ξεκίνησαν να αναζητούν τον ένοπλο βάσει των περιγραφών των κατοίκων.

Ο 21χρονος είδε κάποια στιγμή τους αστυνομικών, πέταξε τα όπλα κάτω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει. Οι άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν στην οδό Βορείου Ηπείρου, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατάσχεσαν και τις δύο καραμπίνες, οι οποίες εστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα κυνηγετικό όπλο ήταν κλεμμένο εδώ και αρκετά χρόνια από το Λαύριο, ενώ το άλλο δεν είχε καθόλου διακριτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσσαρης: Δεν κατάφερε να «σπάσει» τα ισόβια - Ποιο το σκεπτικό του δικαστηρίου

Όσον αφορά στον 21χρονο οδηγήθηκε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου σε βάρος του σχηματιστικά δικογραφία. Προανακριτικά φέρεται να υποστήριξε ότι πήγε στο σημείο για να σκοτώσει τον ξάδερφο του, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ανοίξει πυρ έξω από το δικό του σπίτι και είχε προκαλέσει φθορές σε δύο οχήματα.

Ο νεαρός Ρομά αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή.

Αλέξανδρος Καλαφάτης

Πηγή: newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis