Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 24/12/2016

Είχαν εστιάσει στο θύμα τους και δεν πήραν είδηση τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τις παρακολουθούσαν προσεκτικά, δυο νεαρές Βουλγάρες με... “μακριά” χέρια που δρούσαν στην πόλη της Δράμας! Έτσι, πλησίασαν αθόρυβα την 65χρονη πεζή και πήραν από το μπουφάν της το πορτοφόλι της.

Όμως, πριν προλάβουν να απομακρυνθούν, οι δυο αλλοδαπές ηλικίας 21 και 24 χρόνων βρέθηκαν με χειροπέδες και το πορτοφόλι που πρόλαβαν να πετάξουν κοντά στο σημείο της κλοπής βρέθηκε και αποδόθηκε στην 65χρονη. Οι νεαρές Βουλγάρες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι η 21χρονη είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες κλοπές.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποδείχθηκε ότι οι δυο αλλοδαπές είχαν κλέψει το ίδιο πρωί και τα πορτοφόλια άλλων δυο γυναικών, ένα από τα οποία βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Ακόμη, κατασχέθηκαν άλλα 95 ευρώ η προέλευση των οποίων ερευνάται. Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis