Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:30 | 19/08/2018

Σε δύο συλλήψεις, κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Αγρινίου, προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για το χτεσινό συμβάν με την πυρκαγιά που ξέσπασε σε κεντρικό πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αγρίνιο και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση εγκαυμάτων, σε δύο γυναίκες 23 και 33 ετών, οι οποίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται κρίσιμα, με τις δύο γυναίκες να φέρουν σοβαρά εγκαύματα 2ου και κυρίως 3ου βαθμού. Τα εγκαύματα αγγίζουν σύμφωνα με πηγές από την Πυροσβεστική, το 50-60% για την 23χρονη, η οποία είναι στενή συγγενής του ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων, ενώ καλύτερη φαίνεται να είναι η κατάσταση της 33χρονης.

Οι δύο συλληφθέντες (πρόκειται για τον οδηγό του βυτιοφόρου -ήταν αυτός που έσβησε τη φωτιά πριν φτάσει η πυροσβεστική- και τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου) δικάστηκαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, καθώς ζήτησαν και έλαβαν αναβολή για να δικαστούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

”Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, κατά τη διάρκεια μετάγγισης καυσίμων από βυτιοφόρο φορτηγό στη δεξαμενή του πρατηρίου, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ανδρέα Παναγοπούλου στο Αγρίνιο, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 10:55 σήμερα. Από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν δύο γυναίκες ημεδαπές ηλικίας 23 και 33 ετών, οι οποίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο. Ακολουθήθηκε η αυτόφωρος διαδικασία για δύο άτομα. Στο συμβάν μετέβησαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου”.

sinidisi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis