Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:43 | 06/02/2015

 

Να αποκτήσει στέγη το κλιμάκιο της ΠΥΡ που λειτουργεί στο αεροδρόμιο ζήτησαν εργαζόμενοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο.
Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος δεσμεύθηκε να πραγματοποιήσει αυτοψία για να διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος καθώς οι πυροσβέστες παραπονέθηκαν πως στην ουσία η υπηρεσία στεγάζεται σε λυόμενα.
Ζητήθηκε ακόμη να παραχωρηθεί περισσότερος χώρος στο κτήριο που στεγάζει το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στην κοινότητα Απολλώνων.
«Ζητήσαμε τη βοήθεια του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου προκειμένου να μας παραχωρηθεί περισσότερος χώρος στο κτήριο που μας φιλοξενεί στα Απόλλωνα. Μέχρι τώρα η Πυροσβεστική μοιραζόταν το οίκημα με την τοπική κοινότητα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί έχουν αυξηθεί οι ανάγκες της υπηρεσίας», δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Πυροσβεστών κ. Παναγιώτης Κάσας.
Ο κ. Κάσας τόνισε ακόμα πως θα πρέπει να ολοκληρωθεί το έργο κατασκευής του κτηρίου που θα στεγάσει την Πυροσβεστική στο αεροδρόμιο Ρόδου.
«Ζητήσαμε από το δήμαρχο να συμβάλει ώστε να τελειώσει το έργο κατασκευής του κτηρίου που θα στεγάσει την Πυροσβεστική. Το παλαίο έχει κατεδαφιστεί και το κλιμάκιο έχει μεταφερθεί σε λυόμενες κατασκευές. Είχαμε συναινέσει γιατί πιστεύαμε πως θα τελείωνε γρήγορα το έργο. Όμως οι εργασίες σταμάτησαν. Οι συνθήκες στα λυόμενα όμως δεν είναι καλές και θα πρέπει κάτι να γίνει για να μην ταλαιπωρούνται οι εργαζόμενοι που υπηρετούν εκεί. Ο κ. Φώτης Χατζηζιάκος υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει», δήλωσε ο κ. Κάσας.
Σύμφωνα με τον κ. Κάσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία το έτος 2015 θα διαθέτει περισσότερο προσωπικό.
«Θα είμαστε ενισχυμένοι με περισσότερο προσωπικό. Έχουν προσληφθεί για την κάλυψη των αναγκών σε Ρόδο, Κω και Κάρπαθο 49 άτομα», δήλωσε ο κ. Κάσας.

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis