Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 11/11/2021

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ο Σιλβέστερ Σταλόνε στα γυρίσματα του «Rocky IV», όταν δέχθηκε μια σφοδρή γροθιά στο στήθος από τον Ντολφ Λούντγκρεν, ο οποίος υποδυόταν τον Ρώσο πρωταθλητή πυγμαχίας Ιβάν Ντράγκο.

Όπως αποκάλυψε ο 75χρονος Σταλόνε σε βίντεο για τα γυρίσματα της ταινίας στο YouTube, το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό, που φοβήθηκε ότι θα πεθάνει και θα πάει στον Παράδεισο. 

«Στην αρχή γυρίσαμε τη σκηνή με την είσοδό μου στο ρινγκ, τη δική του και την παρουσίασή μας στο κοινό. Και μετά τραυματίστηκα τόσο βαριά στη διάρκεια του αγώνα, που χρειάστηκε να με μεταφέρουν αεροπορικώς σε ΜΕΘ νοσοκομείου στην Καλιφόρνια, από τον Καναδά», είπε. 

«Με έκανε σκόνη. Δεν το ένιωσα εκείνη τη στιγμή, αλλά το βράδυ η καρδιά μου άρχισε να πρήζεται, η πίεσή μου έφθασε 260 και θα μιλούσα σε λίγο στους αγγέλους. Το επόμενο που θυμάμαι είναι να με μεταφέρουν αεροπορικώς σε χαμηλό υψόμετρο. Βρέθηκα στην εντατική περικυκλωμένος από καλόγριες και, όταν τέλειωσαν όλα αυτά, αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω για να τελειώσω τον αγώνα» είπε ο Σταλόνε, που γυρίζει αυτή την περίοδο την ταινία «Αναλώσιμοι 4».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι παρέμεινε για τέσσερις μέρες στην εντατική, προτού επιστρέψει στο πλατό του «Rocky IV», προσθέτοντας ότι η σκηνή με τη σφοδρή γροθιά του Λούντγκρεν στο στήθος του περιλαμβάνεται στην ταινία. «Πώς θα μπορούσαμε να τη βγάλουμε;», είπε ο Σταλόνε.

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα πωληθούν σε δημοπρασία 500 αναμνηστικά αντικείμενα από τη σειρά ταινιών «Rocky», όπως τα γάντια του Σταλόνε από το «Rocky III», που αναμένεται να πιάσουν έως και 20.000 δολάρια. 

Πηγή:   iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis