Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:55 | 24/11/2014

Δημοτικοί σύμβουλοι της πολωνικής κωμόπολης Tuszyn όταν κλήθηκαν να αποφασίσουν για το ποια μασκότ θα χρησιμοποιήσουν για τα εγκαίνια της παιδικής χαράς της πόλης φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από την εμφάνιση της γνωστής αρκούδας και την απέρριψαν θεωρώντας πως τα χαρακτηριστικά της δεν μπορούν να προσδιοριστούν.

Τα ακριβή λόγια αυτής της «σοβαρής» διαπίστωσης ήταν τα εξής:«Το πρόβλημα με αυτή την αρκούδα είναι ότι δεν έχει μια πλήρη γκαρνταρόμπα. Είναι μια ημίγυμνη αρκούδα από τη μέση και κάτω, κάτι εντελώς ακατάλληλο για τα παιδιά» αποφάνθηκε σοβαρά – σοβαρά ο δημοτικός σύμβουλος Ryszard Cichy.

Συνεχίζοντας μια άλλη δημοτική σύμβουλος, η Hanna Jachimska, κατηγόρησε τον δημιουργό του Γουίνι Άλαν Αλεξάντερ Μίλνε με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο: «Είναι πολύ ενοχλητικό! Μπορείτε να το φανταστείτε; Ο συγγραφέας ήταν πάνω από 60 ετών, και έκοψε τους όρχεις του (Γουίνι) με ένα ξυράφι γιατί είχε πρόβλημα με την ταυτότητά του!»

Φαίνεται να είναι οξύμωρο διότι με την ίδια λογική οι υπεύθυνοι θα αναγκαστούν να απορρίψουν το 90% των κινουμένων σχεδίων!

enallaxnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis