Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 02/11/2017

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες σε Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια προχώρησαν, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, τις τελευταίες ώρες στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών επιχειρήσεων, έχουν συλληφθεί τουλάχιστον 10 σκληροί κακοποιοί, μεταξύ των οποίων Έλληνες και Αλβανοί. Μάλιστα τρεις από αυτούς, έχουν πλούσιο ποινικό μητρώο, εκτίοντας ποινές φυλάκισεις σε διάφορα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας. Τα συγκεκριμένα άτομα εμφανίζονται να αναλάμβαναν δράση, κατά τις άδειες που λάμβαναν.

[custom:google-ads]

Οι κακοποιοί, φέρεται πως είχαν συμμετοχή σε πολλές ληστείες που έχουν σημειωθεί στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας.

Χαρακτηρίζονται αδίστακτοι, καθώς η δράση τους επιδεικνύει ιδιαίτερη βιαιότητα σε βάρος των θυμάτων τους.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται σε ευρεία κλίμακα και στο μικροσκόπιο βρίσκεται η σχέση των συλληφθέντων με έγκλειστους βαρυποινίτες, οι οποίοι τους "καθοδηγούσαν" μέσα από τις φυλακές.

Πρόκειται για ακόμα μια επιτυχία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες, άλλωστε προτεραιότητα και στόχος των Ανώτατων Αξιωματικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και των υπηρεσιών της, είναι η προστασία των πολιτών και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας.

Πηγή:  tempo24.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis