Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:52 | 08/09/2021

Τα σκοπευτικά γυαλιά Vero Tactical Polarized με πολωτικούς φακούς του Αμερικάνικου οίκου Tifosi Optics, που περιλαμβάνονται στη συλλογή προϊόντων της Neomed,  συνδυάζουν με απόλυτη επιτυχία τη μοντέρνα εμφάνιση με υψηλά επίπεδα προστασίας και είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

Ιδανικά για επαγγελματική χρήση από αστυνομικούς και στρατιωτικούς, για πρακτική σκοποβολή καθώς και κάθε άλλη σκοπευτική δραστηριότητα (όπως airsoft ή paintball) τα πολωτικά γυαλιά Tifosi Vero Tactical Polarized καλύπτουν τις απαιτήσεις του Αμερικάνικου πρότυπου ασφαλείας Z87.1 για προστασία από κρούσεις μικροαντικειμένων, οπτική διαύγεια και κάλυψη των οφθαλμών και είναι εξαιρετικά ελαφριά.

Διαθέτουν σκούρο πολυανθρακικό πολωτικό φακό (polarized) ο οποίος είναι εξαιρετικά ανθεκτικός, αποτρέπει τις παραμορφώσεις στο οπτικό σας πεδίο, προστατεύει απόλυτα από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA/UVB και UV400 και είναι ιδανικός για συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας αφού επιτρέπει μόλις στο 12.1% της φωτεινότητας να διαπεράσει τον φακό.

Οι πολωτικοί (polarized) φακοί στα οπτικά του οίκου Tifosi δημιουργούνται με απευθείας έγχυση του υλικού στον φακό και όχι με επικάλυψη ειδικής μεμβράνης η οποία με το χρόνο φθείρεται και φεύγει. Εκμηδενίζουν τις ενοχλητικές αντανακλάσεις που δημιουργούνται από το έντονο φως, βελτιώνουν τα χρώματα και αποτρέπουν τις παραμορφώσεις στο περιφερειακό σας οπτικό πεδίο.

Ο σκελετός στα βαλλιστικά γυαλιά Vero Tactical Polarized, αλλά και σε όλα τα γυαλιά της Tactical σειράς του οίκου Tifosi Optics, είναι κατασκευασμένος από το εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό Grilamid TR-90 NZZ και έχει ματ χρώμα ώστε να μη γυαλίζει κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων. Έχει ιδιαίτερα υψηλή αντοχή στην κάμψη και σε κρούσεις μικροαντικειμένων, δεν επιτρέπει τη δημιουργία ρωγμών λόγω πιέσεων, δεν επηρεάζεται από καιρικά φαινόμενα και τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και είναι ανθεκτικό ενάντια σε χημικά.

Τα επιχειρησιακά γυαλιά Tifosi Vero Tactical Polarized διαθέτουν ρυθμιζόμενους βραχίονες καθώς και ρυθμιζόμενο επιρρίνιο τα οποία προσφέρουν άψογη και ξεκούραστη εφαρμογή και είναι ενισχυμένα με υδρόφιλο καουτσούκ ώστε να μη γλιστράνε και να παραμένουν σταθερά στη θέση τους ακόμα και όταν ιδρώνετε.

Είναι κατάλληλα για όλα τα μεγέθη προσώπων (small, medium και large) και διατίθενται με μία σκληρή καθώς και μία μαλακή θήκη από ύφασμα μικροϊνών η οποία είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό τους και πλένεται στους 30˚C στο χέρι ή στο πλυντήριο.

Δείτε περισσότερα για τα συγκεκριμένα γυαλιά εδώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis