Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:26 | 05/09/2021

Πανικός προκλήθηκε σε μια γειτονιά στο Λίβινγκστον της Σκωτίας. Πρωταγωνιστής της ιστορίας ήταν μια αράχνη που τρομοκράτησε μια γυναίκα όταν την ανακάλυψε κάτω από το κρεβάτι της. Τα ουρλιαχτά της ήταν τόσο δυνατά που οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

Θεώρησαν ότι η γυναίκα απειλήθηκε από κάποιον ένοπλο ληστή ή ότι έπεσε από τις σκάλες. Η αστυνομία μόλις δέχθηκε την κλήση έφτασε αμέσως στο σπίτι της γυναίκας, ωστόσο πολύ σύντομα ανακάλυψαν την αστεία πλευρά της ιστορίας.

«Βρήκα μια τεράστια αράχνη στο κάτω μέρος του κρεβατιού μου. Ειλικρινά θα έλεγα ότι το μέγεθός της ήταν σαν την παλάμη μου. Όταν την είδα να τρέχει προς το μέρος μου, ούρλιαξα και άρχισα να τρέχω στα δωμάτια.

Όταν χτύπησε το κουδούνι νόμιζα ότι ήταν ο διαχειριστής που ήρθε να με βοηθήσει. Ωστόσο, κοίταξα από το ματάκι της πόρτας και είδα πέντε αστυνομικούς να στέκονται. Άνοιξα την πόρτα και πριν προλάβουν να μου πουν κάτι ξέσπασα σε κλάματα. Τους είπα ότι μια αράχνη βρισκόταν κάτω από το κρεβάτι μου και πως είχα κοκκαλώσει», είπε η γυναίκα.

Για να προσθέσει: «Αφού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένας μέσα στο δαμέρισμα, έμειναν για να βρουν την αράχνη. Αυτή εμφανίστηκε στο διάδρομο και τότε ένας αστυνομικός την έβγαλε έξω».

Η Χόλι μοιράστηκε την περιπέτεια που βίωσε στο facebook και η ανάρτησή της έλαβε 7000 likes.

 

cyprustimes.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis