Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 25/12/2021

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται από τα ξημερώματα ο οδηγός του αυτοκινήτου που εξετράπη της πορείας του στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Παντάνασσας με συνέπεια να πέσει από μεγάλο ύψος και να βρεθεί στον παράλληλο δρόμο που οδηγεί στο λιμανάκι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti πρόκειται για έναν 22χρονο, κάτοικο Ανωγείων και δεν αποκλείεται, όπως λένε οι πληροφορίες, να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς τα τραύματα που υπέστη είναι σοβαρά.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες και οι εικόνες

Το τροχαίο που έθεσε σε συναγερμό Αρχές και ΕΚΑΒ σημειώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 05.25 το πρωί στο 124ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Χανίων - Σητείας, στο ρεύμα προς Χανιά. 

 
τροχαιο παντανασσα

(Το αυτοκίνητο του 22χρονου μετά την πτώση από τη γέφυρα. Φωτογραφία από "Φωνή του Μαλεβιζίου)

Κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες στις οποίες φως καλείται να ρίξει η Τροχαία του ΒΟΑΚ, το αυτοκίνητο του 22χρονου κι ενώ βρισκόταν σε αριστερή στροφή, βγήκε από την πορεία του, προσέκρουσε σε πινακίδα του ΚΟΚ και στη συνέχεια έπεσε από γέφυρα ύψους 13 μέτρων με συνέπεια να βρεθεί στον από κάτω δρόμο που οδηγεί στο λιμανάκι.

Το όχημα μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών ενώ ο 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

 
τροχαιο παντανασσα

(Η γέφυρα από την οποία έπεσε το αυτοκίνητο του 22χρονου. Φωτογραφία από "Φωνή του Μαλεβιζίου")

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον νεαρό και τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τον Διοικητή Κώστα Τερζάκη που μίλησε στο ekriti, ο 22χρονος έχει υποστεί κάταγμα στη λεκάνη και αμέσως μετά την διαδικασία αφύπνισης από την διασωλήνωση στην οποία προχώρησαν οι γιατροί στα ΤΕΠ, θα μεταφερθεί στην Ορθοπεδική Κλινική.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis