Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:05 | 14/03/2016

Συγκλονίζει η απίστευτη αποφασιστικότητα μίας μητέρας να βρει το δολοφόνο του παιδιού της. Η Αγγελική Καρβουνιάρη μεταμορφώνεται σε ντετέκτιβ και εισχωρεί σε επικίνδυνα στέκια για να ξεσκεπάσει τη δολοφονία.

 

Ο γιος της Γιάννης Καρβουνιάρης 33 χρόνων, είχε δώσει τα μάχη του και είχε ξεφύγει από τον κόσμο των εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο έμπορος όμως που τον προμήθευε τον βρήκε στην Ομόνοια, τον ξυλοκόπησε άγρια, τον απείλησε « πως θα τον κανονίσει» και το ίδιο βράδυ ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του εκεί στο ξενοδοχείο στην καρδιά της Ομόνοιας όπου έγινε ο καυγάς.

Την εικόνα αυτή μετέφερε ένας μάρτυρας που ανακάλυψε η μητέρα μετά από χρόνια έρευνας. Μόνη της έδωσε τον αγώνα της για να βγει η υπόθεση από το Αρχείο και να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ' αγνώστων.

Σοκάρει η μητέρα που έγινε ντετέκτιβ για το δολοφόνο του γιου της [photos]

Το σκίτσο ανάβει το φως

Με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δημιούργησε το σκίτσο του επικίνδυνου εμπόρου και το πρόβαλε.

Το τηλεφωνικό κέντρο πήρε φωτιά. Έφτασαν σημαντικές πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές , για τον Μωχάμεντ που αλωνίζει την Αθήνα σπέρνοντας το θάνατο. Φαίνεται να κινείται στο κέντρο και στο Πεδίο του Άρεως, κατάγεται από το Σουδάν και έχει Παλαιστινιακό διαβατήριο. Συνεργάτης του στην επιχείρηση θανάτου είναι ένας επίσης αλλοδαπός, με το όνομα Αλί.

 

 

 

 

 

Η Αγγελική Καρβουνιάρη έχασε το γιο της Γιάννη σε ηλικία 33 χρόνων. Είχαν προηγηθεί αρκετά χρόνια προσπάθειας για να κερδίσει το ευαίσθητο παιδί της τη μάχη με τα ναρκωτικά. Και τα είχε καταφέρει.

Τελευταία φορά τον είδε στις 7 Μαρτίου του 2010 όταν έφυγε από το σπίτι τους στη Γλυφάδα για ψώνια. Όταν εκείνος δεν επέστρεψε, τον αναζήτησε για να τον εντοπίσει δύο εβδομάδες αργότερα νεκρό, στα αζήτητα. Είχε χάσει τη ζωή του στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου της Ομόνοιας.

Για τις Αρχές ο θάνατος του Γιάννη της ήταν ένας ακόμη φάκελος από ναρκωτικά στο αρχείο τους. Για εκείνη όμως, ένα σκοτεινό έγκλημα που το ερευνά έξι ολόκληρα χρόνια και το φωτίζε

Η στιγμή της επίθεσης

Η Αγγελική Καρβουνιάρη βρισκόταν με την κάμερα της εκπομπής έξω από το ξενοδοχείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο γιος της στο κέντρο της Ομόνοιας, όταν δέχτηκε την επίθεση. Από το δεύτερο όροφο εγκαταλειμμένου κτιρίου, άτομα που ενοχλήθηκαν από την έρευνα της, της πέταξαν μία λάμπα φθορίου που έσπασε δίπλα ακριβώς από τη δημοσιογράφο και το τηλεοπτικό συνεργείο.

Η ταλαιπωρημένη μητέρα συνέχισε να εξιστορεί τα γεγονότα από άλλο σημείο της άγριας Αθήνας.

Είχε δώσει στο γιο της μία κάρτα ανάληψης μετρητών για να σηκώσει πενήντα ευρώ και να πάρει από το Μοναστηράκι ρούχα και παπούτσια. Την επομένη που ξύπνησε και διαπίστωσε πως δεν είχε επιστρέψει, κάλεσε στην τράπεζα κι έμαθε πως είχε γίνει ανάληψη 1000 ευρώ. Κάποιος όμως προσπάθησε αργότερα να πάρει κι άλλα χρήματα από άλλο υποκατάστημα της Τράπεζας στην οδό Βερανζέρου, αλλά για λόγους ασφαλείας το μηχάνημα την μπλόκαρε.

Η μητέρα άρχισε να ψάχνει σε νοσοκομεία ακόμη και σε αστυνομικά τμήματα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Περίπου μια εβδομάδα αργότερα έφτασαν στο σπίτι της τα άσχημα μαντάτα. Ο γιος της ήταν νεκρός στα αζήτητα.

Η εικόνα που αντίκρισε ο αδελφός του ήταν τραγική. Το θύμα ήταν άγρια χτυπημένο στο πρόσωπο και στο σώμα. Στην αρχή νόμισαν πως είχε πέσει θύμα τροχαίου. Μετά την κηδεία έμαθαν πως ο 33χρονος Γιάννης Καρβουνιάρης είχε βρεθεί νεκρός σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου της Ομόνοιας.

Ο χώρος δεν φαινόταν ανάστατος, το κρεβάτι ήταν στρωμένο και πάνω στο τραπέζι υπήρχαν αντικείμενα που δεν ανήκαν στο γιο της. Αν και αρχικά ο θάνατος του άτυχου νέου αποδόθηκε σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, η μητέρα δεν πείστηκε. Πίστευε πως κάτι άλλο κρυβόταν πίσω από το χαμό του. Άρχισε τότε να ψάχνει για μάρτυρες και να ρωτάει δεξιά κι αριστερά σε στέκια τοξικομανών.

Μεταμορφώθηκε σε ντετέκτιβ αψηφώντας κάθε κίνδυνο που συναντούσε και βρήκε τελικά την άκρη…

 

newsonly.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis