Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 03/09/2016

Κάθε άλλο παρά... αθώο ήταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στο Καναλλάκι της Πρέβεζας με οδηγό ένα νεαρό Έλληνα που είχε στοχοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Σύντομα αποδείχθηκε ότι είχε ξεκινήσει για να πουλήσει κοκαΐνη σε χρήστες της περιοχής.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο και το έκαναν «φύλλο και φτερό», ώσπου ανακάλυψαν κρυμμένη πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού μία συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή «βράχου» βάρους 49 γραμμαρίων και κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού ένα πιστόλι των 9 mm με ενσωματωμένη γεμιστήρα που είχε μέσα επτά φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 27χρονου οδηγού, όπου κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 87 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά  με υπολείμματα λευκής σκόνης, ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας  κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis