Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 09/06/2017

Την κατάργηση του Τμήματος Τροχαίας Αιγίου φέρνει στη Βουλή ο βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης, που στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου απευθύνει σχετικό ερώτημα προς τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, για την σκοπιμότητα της κατάργησης του Τμήματος, αλλά και τον συνολικό σχεδιασμό αστυνόμευσης στην περιοχή της Αιγιάλειας.

«Μετά την πλήρη ισχύ του νέου οργανογράμματος της ΕΛ.ΑΣ. στην Αχαΐα, μετά λύπης μας διαπιστώσαμε την οριστική απόφαση περί κατάργησης του επί χρόνια αυτοτελούς Τμήματος Τροχαίας Αιγίου.

Εντύπωση προκαλεί η φράση «αναβάθμιση της δομής» και «καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη μέσω επαρκών στελεχωμένων και άρτια εξοπλισμένων αστυνομικών υπηρεσιών», αφού στο Αίγιο το Αστυνομικό Τμήμα, μετονομάζεται σε «Α.Τ. Αιγιάλειας», το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου σε «Αιγιαλείας» και το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας σε «Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας» αναφέρει ο κ. Κατσανιώτης.

Ο βουλευτής τονίζει πως η κατάργηση της Τροχαίας Αιγίου, δεν συνιστά μεταρρύθμιση με στόχο «την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη», δεδομένου πως το Αίγιο είναι μια πόλη 60.000 κατοίκων με κίνηση στο κέντρο, στην αγορά και το λιμάνι, που δημιουργεί τεράστιο κενό. Ο κ. Κατσανιώτης ρωτάει τον υπουργό, γιατί καταργήθηκε η Τροχαία Αιγίου, αλλά και πότε θα στελεχωθούν επαρκώς οι νέες αστυνομικές υπηρεσίες.

patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis