Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:40 | 12/07/2015

"Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι

Επειδή οι βάρβαρες και απάνθρωπες στιγμές που ζούμε εντείνονται μέρα με τη μέρα, πιθανόν να

υπάρχουν συνάδελφοί μας που να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, να μην μπορούν να ικανοποιήσουν καθημερινές ανάγκες των οικογενειών τους. 

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών αισθανόμενη την ευθύνη και γνωρίζοντας πλήρως τις δυσκολίες που βιώνουν και εργαζόμενοι στο Πυροσβεστικό Σώμα, εξαιτίας και των τελευταίων δυσμενών οικονομικών εξελίξεων, θεωρεί ότι πρέπει εμείς ως εργαζόμενοι και συνάδελφοι, άμεσα να πάρουμε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες ώστε, να εκφράσουμε με οποιοδήποτε τρόπο την συμπαράστασή, την στήριξη και την αλληλεγγύη μας, σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που χρειάζονται βοήθεια.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτή η κίνηση δεν θα επιφέρει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματά μας, όμως θα μπορέσει να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να σταθούν όρθιοι σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες οργανώνοντας παράλληλα την πάλη τους στην κατεύθυνση της διεκδίκησης όλων όσων μας ανήκουν.

Στην βάση αυτή, καλούμε τα μέλη της Ε.Α.Κ.Π. πανελλαδικά να οργανώσουν περιοδείες σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Κλιμάκια, ώστε να έχουν άμεση ενημέρωση από συναδέλφους για προβλήματα επιβίωσης, που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους.
Επίσης καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα που θέλει να αγωνιστεί, να οργανωθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και να ενημερώνει την Ε.Α.Κ.Π., για να σχεδιάσουμε τις επόμενες δράσεις μας, για την οργάνωση της συμπαράστασης και της έμπρακτης αλληλεγγύης μας σε συναδέλφους.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΓΩΝΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ


Για την Ε.Α.Κ.Π.
Η Εκτελεστική Γραμματεία

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis