Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:54 | 05/04/2021

τη Βουλή φέρνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ την υπόθεση Φουρθιώτη. Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση 46 βουλευτών του απευθύνεται προς τον υπουργό Εργασίας, καλώντας τον να δώσει εξηγήσεις για την πορεία της έρευνας που αφορά την προσπάθεια εξαπάτησης του Δημοσίου μέσω του προγράμματος Συν-εργασία από τον τηλεπαρουσιαστή.

Με επικεφαλής την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενοι καταγγελίες του προκατόχου του Κωστή Χατζηδάκη, Γιάννη Βρούτση για τις απειλές που δέχθηκε στο γραφείο του από μπράβους του τηλεπαρουσιαστή, ζητούν να πληροφορηθούν «εάν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την ανάκτηση των ποσών που έλαβε παράνομα ο τηλεπαρουσιαστής το 2020».

Από πλευράς ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Καμίνης στην επίκαιρη ερώτησή του που θα απαντηθεί την Παρασκευή από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θέτει θέμα αδιαφάνειας στη φύλαξη και συνοδεία ευπαθών στόχων που καταλήγει τελικά να συγκαλύπτει ένα φαύλο σύστημα πελατειακών εξυπηρετήσεων.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κάνει ακόμη, λόγο για κενά στο νομικό πλαίσιο που διέπει τα ζητήματα φύλαξης, τα οποία συμβάλλουν στην αδιαφάνεια και την αυθαιρεσία της διοίκησης.

Πηγή:  cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis