Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 06/01/2022

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε πυρκαγιά που σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα σε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή Συκιές της Θεσσαλονίκης. Η φωτιά επεκτάθηκε σε πιλοτή πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές σε τουλάχιστον τέσσερα ΙΧ αυτοκίνητα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί. Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία κατάφερε να την ελέγξει έγκαιρα και να μην περάσει σε παρακείμενες πολυκατοικίες.

Συγκεκριμένα η πυρκαγιά ξεκίνησε σε σταθμευμένο όχημα στην οδο Αναξαγόρα, ενώ ακολούθησε έκρηξη και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην πιλοτή της πολυκατοικίας, ενώ πολύ κοντά βρισκόταν και εγκατάσταση του φυσικού αερίου. Έντρομοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας από τις φλόγες και τους καπνούς ανέβηκαν στην ταράτσα και ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Δυνάμεις της έσπευσαν άμεσα και κατάφεραν να τη σβήσουν γρήγορα και δεν επεκτάθηκε σε άλλες πολυκατοικίες.
Έρευνες διεξάγονται για τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ με εντολή της Πυροσβεστικής οι ένοικοι επέστρεψαν στα διαμερίσματά τους.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην ΕΡΤ3 και τη ρεπόρτερ Λία Χριστάρα ότι γύρω στις 5:15 ακούστηκαν δύο εκρήξεις και βγήκαν έντρομοι έξω, ενώ γέμισαν καπνούς τα διαμερίσματα τους, γι αυτό και ανέβηκαν στην ταράτσα και περίμεναν την Πυροσβεστική.

Πηγή: ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis