Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 18/01/2022
Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 46χρονος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη την περασμένη Παρασκευή.
 
Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς την χτύπησε αρκετές φορές σύμφωνα με πληροφορίες στον θώρακα.
 
Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς
 
«Εγώ είμαι αυτός που ψάχνετε για το περιστατικό της Αργυρούπολης. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς, όταν παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας, κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του.«Δεν ήθελα να το κάνω. Μαλώσαμε και τη χτύπησα. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα», ήταν ακριβώς τα λόγια που είπε στους αστυνομικούς. Το παρελθόν του βίαιο, αποκαλύπτεται ότι έχει κακοποιήσει και άλλες συντρόφους του. Τα λόγια του ντροπιαστικά από έναν άνθρωπο που χτύπησε με τέτοια μανία μια γυναίκα στέλνοντά την στην εντατική.
 
Παραδόθηκε και συνελήφθη
 
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 46χρονος, που φέρεται ως γνώστης πολεμικών τεχνών, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε που βρισκόταν από το πρωί της Παρασκευής, ενώ είχε κλειστό το κινητό του για να μην εντοπιστεί.
 
«Είχε σπάσει στο ξύλο και την κόρη μου, πήγε να την πετάξει από τον 4ο όροφο»
 
Σοκ προκάλεσε χθες η αποκλειστική μαρτυρία της μητέρας της πρώην συζύγου του 48χρονου στο iefimerida.gr. Η ηλικιωμένη περιέγραψε με λεπτομέρειες τον εφιάλτη που βίωσε η κόρη της στα χέρια του καθηγητή πολεμικών τεχνών στην Αργυρούπολη.
 
Οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί, όπως μας είπε, ήταν καθημερινό φαινόμενο.
 
«Την είχε σπάσει στο ξύλο, την είχε πιάσει να την πνίξει, την είχε πιάσει από τον τέταρτο όροφο να την πετάξει κάτω, μας κυνηγούσε, μας είχε σπάσει τα μαγαζιά», τόνισε χαρακτηριστικά, υπό τον όρο της ανωνυμίας.
 
«Ούτε την ξέρω την κοπέλα απλώς μάθαμε το γεγονός και έχουμε στεναχωρηθεί για την υγεία της κοπέλας. Να γίνει η κοπέλα καλά και αυτός να σαπίσει στη φυλακή», συνέχισε η άτυχη μητέρα, η οποία ζήτησε δικαιοσύνη και να καταδικαστεί ο δράστης προκειμένου να μην βιώσει άλλη γυναίκα αυτά που πέρασε τόσο η κόρη της όσο και το τελευταίο θύμα του δράστη, η 40χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. 
 
Οι μαρτυρίες των γειτόνων
 
Γείτονες του ζευγαριού άκουσαν σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα να ουρλιάζει και κάλεσαν την αστυνομια. «Την άκουσαν να φωνάζει και για αυτό πήραν την αστυνομια. Όταν ήρθε αυτος είχε φύγει», είπε χαρακτηριστικά ένας γείτονας στο iefimerida.
 
Κατά το παρελθόν σύμφωνα με τον γείτονα που μας μίλησε υπό τον όρο την ανωνυμίας είχε ξυλοκοπήσει και άλλες συντρόφους του. «Είχε χτυπήσει και την πρώτη του γυναίκα. Είχαμε ακούσει και για μαχαίρι. Έξω δεν φαινόταν βίαιος», τόνισε ο ίδιος άνδρας.
 
«Καταπέλτης» η κόρη του δράστη: «Ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή»
 
Η κόρη του δράστη έγραψε στο Instagram: «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή». Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως κάτω από τη φωτογραφία αναφέρεται ότι: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis