Στον "πάγο" ο αστυνομικός διευθυντής του Γιορκσάιρ για ανάρμοστη σχέση με 21χρονη υφισταμένη του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Στον "πάγο" ο αστυνομικός διευθυντής του Γιορκσάιρ για ανάρμοστη σχέση με 21χρονη υφισταμένη του

 Ο Ντάνιελ Γκρίνγουντ 38 ετών, Αστυνομικός Διευθυντής της περιφέρειας του Γιόρκσάιρ έχει γίνει το θέμα συζήτησης στο Bradford, στο Leeds όσο και σε όλο το βρετανικό Αστυνομικό Σώμα για την ανάρμοστη σχέση που διατηρούσε με την εντυπωσιακή 21χρονη αστυνομικό Κάτλιν Χάουγορθ που διατηρούσε λογαριασμό στο instagram με 10.000 followers.

Είναι το δεύτερο σκάνδαλο που συνταράσει το αστυνομικό σώμα το Γιόρκσαϊρ μέσα σε λίγους μήνες. Πρίν από λίγο καιρό είχαν πιαστεί στα πράσα - από κάμερες ασφαλείας εστιατορίου- ένα ζευγάρι αστυνομικών να ερωτοτροπούν μέσα σε περιπολικό. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Στις αρχές του καλοκαιριού άλλος ένας αστυνομικός είχε συλληφθεί για βιασμό και φόνο ανήλικης μαθήτριας.

 
3913d0d2-3c82-4c1d-b704-37126f8d934a
 

NINTCHDBPICT000693003269


Τα συνεχή επεισόδια με παρεκτροπές αστυνομικών στη Βρετανία έχουν θορυβήσει τα κεντρικά της Σκότλαντ Γιάρντ που βλέπει το κύρος της Αστυνομίας συνεχώς να βάλλεται το τελευταίο διάστημα.

Τόσο ο αστυνομικός διευθυντής που υπηρετούσε στο σώμα 20 χρονια όσο και η 21χρονη ερωμένη του έχουν τεθεί εκτός σώματος μέχρι να ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα. Συνάδελφοι του αστυνομικού διευθυντή δηλώνουν «σοκαρισμένοι, καθώς δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα».  

 

www.protothema.gr