Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:35 | 17/05/2022

Το καμουφλάζ της νέας BMW XM δεν στάθηκε αρκετό για να κρύψει την όμορφη σιλουέτα της. Στο πλαίσιο των δοκιμών δυναμικής οδήγησης, το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH με ηλεκτροκίνηση ολοκληρώνει αυτή τη στιγμή την τελική φάση της διαδικασίας εξέλιξης για την παραγωγή και είναι έτοιμη να επαναπροσδιορίσει την έννοια της υψηλής απόδοσης, της πολυτέλειας και της κυριαρχίας.

Η BMW XM παρουσιάζει μία άλλη πτυχή της ηλεκτροκίνησης, με το πρώτο υβριδικό σύστημα κίνησης M. Ένας νέος βενζινοκινητήρας V8, σε συνδυασμό με μία ηλεκτρική μονάδα κίνησης, αποδίδουν συνολική ισχύ 650 ίππων, ενώ η συνδυασμένη ροπή ανέρχεται στα 800 Nm. Με ηλεκτρική αυτονομία περίπου 80 χλμ. σύμφωνα με το WLTP, η νέα BMW XM μπορεί να οδηγηθεί όχι μόνο σε κατοικημένες περιοχές, αλλά και σε μεγαλύτερες αποστάσεις, ταξιδεύοντας σχεδόν αθόρυβα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παγκόσμια πρεμιέρα της BMW XM, πλαισιώνει μοναδικά τις επετειακές δραστηριότητες για τα 50ά γενέθλια της BMW M GmbH. Φέτος τον Δεκέμβριο η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει στο αμερικανικό εργοστάσιο του BMW Group στο Spartanburg.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis