Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:45 | 03/02/2015

 

Είναι δυνατόν να δεσμευτεί η νέα κυβέρνηση να μην κάνει κρίσεις τον Μάρτιο μέσω…νόμου; Κάποιοι το επιχειρούν διαδίδοντας το μέγα ψεύδος ότι δήθεν ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος -έχει μπει ήδη στον …τέταρτο χρόνο- δεν μπορεί να αποστρατευθεί μέχρι να αναλάβει την θέση του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ! Τίποτα ψευδέστερο.

Ωστόσο στο νομοσχέδιο περί ιεραρχίας και προαγωγών που η κυβέρνηση Σαμαρά δεν πρόλαβε να ψηφίσει, φέρεται να έχει προστεθεί “φωτογραφική” διάταξη η οποία προβλέπει ότι δεν μπορεί να αποστρατεύεται Αρχηγός που έχει επιλεγεί για θέση του εξωτερικού σαν κι αυτή που θα αναλάβει τον ερχόμενο Νοέμβριο ο Α/ΓΕΕΘΑ! 

Δεν γνωρίζουμε ποιοι και γιατί διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες και ποιοι θέλουν σώνει και καλά ο Α/ΓΕΕΘΑ να φύγει από το ένα γραφείο και να πάει στο άλλο! Δικαιούται κι αυτός να ξεκουραστεί .

Ακόμη πάντως κι 
αν ο Α/ΓΕΕΘΑ επιθυμεί να παραμείνει στην θέση του εν ενεργεία, είναι κάτι που όσοι γνωρίζουν τα της νέας κυβέρνησης θεωρούν εξαιρετικά απίθανο. Εκτός όλων των άλλων ο Αρχηγός είναι “χρεωμένος” με το λάθος της παρουσίας του στο γερμανικό νεκροταφείο. Κι όταν ο πρωθυπουργός της χώρας αμέσως μετά από την ορκομωσία του πηγαίνει στο Σκοπευτήριο Καισαριανής για να καταθέσει λουλούδια είναι μάλλον δύσκολη η συνύπαρξη.

 

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis