Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 13/02/2021

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Τομ Χανκς «News of the World» έπειτα από την προβολή της σε επιλεγμένες χώρες, ξεκίνησε να προβλάλεται την 10 Φεβρουαρίου, μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα ταινία γουέστερν και περιπέτεια, η οποία θυμίζει αρκετά τα κλασικά γουέστερν που έχουμε αγαπήσει και βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη ταινία γουέστερν του οσκαρικού ηθοποιού.

O πολυβραβευμένος ηθοποιός συναντά εκ νέου τον σκηνοθέτη του Captain Phillips, Πολ Γκρίνγκρας και υποδύεται τον βετεράνο του Εμφυλίου, λοχαγό Τζέφερσον Κάιλ Κιντ, ο οποίος αγωνίζεται να παραδώσει ένα κορίτσι που είχε πάρει ένας ξένος λαός πριν χρόνια, στους θείους της.

Πέντε χρόνια μετά τη λήξη του Εμφυλίου Πολέμου, στις πεδιάδες του Τέξας, ο Κιντ συναντά τυχαία την Τζοχάνα (Χελένα Ζένγκελ), ένα 10χρονο κορίτσι που βρήκαν οι Κάιοα πριν από έξι χρόνια και το μεγάλωσαν ως δικό τους παιδί. Η Τζοχάνα, που βλέπει εχθρικά έναν άγνωστο για εκείνη κόσμο, πρέπει να επιστρέψει παρά τη θέλησή της στους βιολογικούς θείους της.

Ο Κιντ δέχεται να παραδώσει το παιδί εκεί που σύμφωνα με τον νόμο ανήκει. Ταξιδεύοντας μαζί εκατοντάδες χιλιόμετρα μέσα στην άγρια φύση, οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με απίστευτες προκλήσεις, τόσο από το ανθρώπινο όσο και από το φυσικό περιβάλλον, καθώς αναζητούν ένα μέρος στο οποίο θα νιώσουν ότι ανήκουν.

Πηγή:  zougla.gr

 


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis