Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:00 | 31/12/2021

Στο πένθος βυθίστηκαν οι Σέρρες μετά τον θάνατο ενός 41χρονου αστυνομικού από κορονοϊό. Ο αστυνομικός ήταν ανεμβολίαστος καθώς, όπως είχε εκμυστηρευτεί σε συναδέλφους και φίλους του, φοβόταν να εμβολιαστεί. Ήταν πατέρας ενός 7χρονου κοριτσιού. Έδωσε μάχη επί 14 ημέρες στο νοσοκομείο Σερρών, αλλά δεν τα κατάφερε.

Όπως σημείωσε ο Δημήτριος Μπαλαξής, διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας Νοσοκομείου Σερρών “δυστυχώς θα θρηνούμε και για νέα άτομα από εδώ και πέρα, εάν δεν εμβολιαστεί η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού”.

Ο Αναστάσιος Αραμπατζής,  πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών τόνισε στο “Live News” ότι “το τελευταίο διάστημα πριν νοσηλευτεί. έκλινε στο να πάει κάποια στιγμή να το κάνει το εμβόλιο, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε”.

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, μέσα σε κλίμα οδύνης, φίλοι και συγγενείς, είπαν το τελευταίο “αντίο” στον 41χρονο αστυνομικό.

Ο πεθερός του συγκλόνισε μιλώντας στο Live News για τη βαριά απώλεια της οικογένειάς του: “Έχασα τον γαμπρό μου. Έχει ένα παιδάκι επτά χρόνων που έμεινε τώρα χωρίς πατέρα. Ήθελε να εμβολιαστεί, αλλά δεν πρόλαβε!”

Η διασπορά φαίνεται πως ξεκίνησε από το σχολείο της 7χρονης κόρης του, με αποτέλεσμα να νοσήσει ολόκληρη η οικογένεια: “Κολλήσαμε όλοι, και οι πέντε. Η μικρή μας το έφερε, κολλήσαμε και οι πέντε. Ο μόνος αδύναμος που ήταν, ήταν αυτός, ο γαμπρός μου” πρόσθεσε ο πεθερός του.

thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis