Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 14/09/2019

Η Ένωσή μας με αφορμή την κατάσχεση μιας τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών ουσιών η οποία προσεγγίζει τον ΕΝΑ ΤΟΝΟ, καθώς και την σύλληψη και παραπομπή του δράστη ενώπιον της δικαιοσύνης, συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, αλλά και όλους τους αστυνομικούς των υπηρεσιών της Δ.Α. Ιωαννίνων που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Συνάδελφοι θερμά συγχαρητήρια καθώς χάρη στην εργατικότητα, τον ζήλο και τον επαγγελματισμό σας, οι ναρκωτικές αυτές ουσίες, δεν θα διατεθούν στα εγχώρια στέκια κακοποιών που δηλητηριάζουν τα παιδιά μας.

Όμως συνάδελφοι ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ, καθώς με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες και την τοπική κοινωνία, πολλές φορές ξεπερνάτε τα καλώς εννοούμενα όρια του «υπηρεσιακού καθήκοντος», διακινδυνεύοντας την ίδια σας την σωματική ακεραιότητα.

ΠΡΟΣΟΧΗ, διότι η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα δεν δείχνουν να συμμερίζονται όλοι αυτοί οι οποίοι με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους δεν προέβησαν στην αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του Αστυνομικού.

     Εμείς ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, δηλώνουμε απερίφραστα αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλους εσάς οι οποίοι με τις φιλότιμες προσπάθειές σας και τις επιτυχίες σας  αναβαθμίζετε το κύρος του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εδραιώνοντάς τη, όχι άδικα, στη κορυφή της λίστας εμπιστοσύνης των πολιτών.

Θερμά συγχαρητήρια συνάδελφοι!!!

Για μια ακόμη φορά μας κάνετε υπερήφανους με τις σημαντικές σας επιτυχίες !!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis