Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:39 | 02/10/2021

Συνελήφθησαν προχθες (30-09-2021) στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο αλλοδαποί, άνδρας και γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους δράστες, προχθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, διενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η δράστιδα, εντός του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -502- γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -899- γραμμαρίων.

Μετά από αναζητήσεις, χθες το απόγευμα, εντοπίσθηκε και ο δεύτερος δράστης, ο οποίος συνελήφθη, ενώ επιπλέον, κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis