Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:24 | 25/11/2014
Τρία άτομα συνελήφθησαν σήμερα σε Ρέθυμνο και Χανιά για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη 32χρονος για κατοχή Ναρκωτικών ουσιών στα Χανιά

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 32χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου, κατά τη διάρκεια της οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    Δύο συσκευασίες κάνναβης βάρους 141.1 γραμμαρίων.
•    Μία μεταλλική συσκευή κονιορτοποίησης κάνναβης (τρίφτης).
•    Ένα γυάλινο όργανο χρήσης κάνναβης.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.
Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών  Χανίων.

Συνελήφθησαν δύο άνδρες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ρέθυμνο

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, δύο άνδρες ηλικίας 28 και 37 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Επιπλέον σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο 28χρονος κατά το χρόνο που παρέλαβε συσκευασία από Ι.Χ.Ε. όχημα και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο ισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε στο συγκεκριμένο σημείο ο 37χρονος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία  η οποία περιείχε κάνναβη βάρους 18,5 γραμμαρίων.
 
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σήμερα (25.11.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και μια συσκευασία καπνού η οποία δεν έφερε την ειδική ταινία φορολόγησης, βάρους 68 γραμμαρίων.
 
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή:creteplus.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis