Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 13/08/2015

Η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε πως θα υπάρξει συγκέντρωση στις οκτώ το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος. Μισή ώρα νωρίτερα (7:30), στην Ομόνοια, θα πραγματοποιηθεί και η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Με συλλαλητήρια κατά του νέου μνημονίου, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή «απαντούν» τα εργατικά συνδικάτα, αντιδρώντας στα νέα μέτρα που περιλαμβάνονται στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς.

Η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε πως θα υπάρξει συγκέντρωση στις οκτώ το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος. Μισή ώρα νωρίτερα (7:30), στην Ομόνοια, θα πραγματοποιηθεί και η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Κατά της κυβέρνησης για τα νέα οικονομικά μέτρα τάχθηκε χθες, με ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), δηλώνοντας συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει σήμερα η ΑΔΕΔΥ.

«Από την κατάργηση των μνημονίων που ήταν προγραμματική δέσμευση της κυβέρνησης, περάσαμε στην άνευ όρων παράδοση, προεκτείνοντας τα μνημόνια με τα οποία κατεδαφίζεται ό,τι απέμεινε από τον χάρτη κοινωνικών δικαιωμάτων, που κατακτήσαμε με αγώνες την περίοδο της Μεταπολίτευσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία κάνει λόγο για κατεδάφιση του συστήματος υγείας, αν εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα στο νέο μνημόνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis