Συνάντηση αρχηγού ΓΕΕΘΑ με επικεφαλής ΣΕΚΠΥ, ROTA και DEFEA

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Συνάντηση αρχηγού ΓΕΕΘΑ με επικεφαλής ΣΕΚΠΥ, ROTA και DEFEA

Με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) Αναστάσιο Ροζολή, τον πρόεδρο της ROTA A.E. Γεώργιο Τσαούσογλου, και τον διευθυντή οργάνωσης της έκθεσης DEFEA Βασίλη Μπάρκα συναντήθηκε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στο γραφείο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αποτιμήθηκε η διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης 'Αμυνας και Ασφάλειας DEFEA 2021 που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας στην Αθήνα τον Ιούλιο φέτος ενώ οι διοργανωτές της εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την σημαντική συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην απόλυτη επιτυχία της.

Επίσης, προστίθεται στην ανακοίνωση, συζητήθηκε η μελλοντική συνεργασία του ΓΕΕΘΑ με τον ΣΕΚΠΥ, τη ROTA A.E και την DEFEA με σκοπό την καθιέρωση της έκθεσης ως πόλου έλξης εταιριών αμυντικού υλικού και χωρών, δίνοντας την δυνατότητα στην Ελλάδα να καταστεί επίκεντρο ενημέρωσης τους επί των πλέον πρόσφατων εξελίξεων σε συστήματα και τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας.

Ι.Ι.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ