Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:52 | 03/02/2020

Σήμερα Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, στο γραφείο της Ένωσής μας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ με κλιμάκιο του Κ.Κ.Ε αποτελούμενο από την Όλυ Τσουμάνη, και τον Δημήτρη Πιτσιάβα.

   Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο των εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά και ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος όπως οι γεωπολιτικές εξελίξεις  και η ανασφάλεια που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή. Ειδικότερα, αναδείχθηκαν ζητήματα που αφορούν τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, την πλήρη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων, την μη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών και  την αναπροσαρμογή των δικαιούμενων ποσών των οδοιπορικών, καθώς και τα ακατάστατα ωράρια που σε συνδυασμό με την κατά το δοκούν εφαρμογή της εβδομαδιαίας υπηρεσίας κρατούν τους αστυνομικούς σε μια ιδιότυπη ομηρία.

   Τονίσθηκε και από τις δύο πλευρές πως η θέση των αστυνομικών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι γόνοι λαϊκών οικογενειών, σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι απέναντι αλλά δίπλα σε άλλες εργασιακές ομάδες που διεκδικούν και αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

     Τέλος, επισημάνθηκαν ζητήματα όπως η κατοχύρωση της ουσιαστικής άσκησης του δικαιώματος απεργίας στα Σώματα Ασφαλείας, ενώ από πλευράς του κλιμακίου του διανεμήθηκε βιβλιοδετημένο έντυπο που περιελάμβανε τις ερωτήσεις του ΚΚΕ στη Βουλή για τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.

 

                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης                                     ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis