Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:31 | 25/11/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 25/11/2014 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με τον Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο.

Στη προγραμματισμένη συνάντηση του προεδρείου και του Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού, κατατέθηκε και συζητήθηκε αίτημα της Ένωσης για διάθεση υπηρεσιακού ιατρού ανά 2 ημέρες την εβδομάδα στη Δ.Α.Ν/Α.Α. και στην Δ.Α.Α.Α. αντίστοιχα.

Συζητήθηκε επίσης, η μεταστέγαση του Α.Τ. και Τ.Α. Αργυρούπολης, η δημιουργία λέσχης σίτισης για τους Αστυνομικούς της Νοτιοανατολικής Αττικής και επιμέρους θέματα της Δ.Α.Ν/Α.Α., Υ.Α.Ν/Α.Α. και Δ.Α.Α.Α.(ενισχύσεις με προσωπικό, αυτοκίνητα κτλ.).

Ο Διευθυντής μας διαβεβαίωσε ότι έχει πλήρη εικόνα όσον αφορά τη μεταστέγαση του Α.Τ. και Τ.Α. Αργυρούπολης. Για το δε αίτημα της Ένωσης  για διάθεση υπηρεσιακού ιατρού στη Δ.Α.Ν/Α.Α. και Δ.Α.Α.Α. είπε ότι αντιλαμβάνεται τη σημαντικότητά του και θα το εξετάσει με θετική διάθεση.

Όσον αφορά την ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής, τόνισε ότι με την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης θα ληφθεί μέριμνα για ορθολογική κατανομή του προσωπικού.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                        -Ο-

      Πρόεδρος                                              Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                         ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                      6977665820

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis