Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:15 | 12/02/2021

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β΄ κα Ιωάννα Ροτζιώκου, «φιλοξενείται» για πρώτη φορά στα «Αστυνομικά Χρονικά».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, κάνει αναφορά στη διαχρονική συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αστυνομίας Κύπρου, σε τομείς όπως η αστυνόμευση και η εκπαίδευση, αλλά και η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ιδιαίτερα, εκθειάζει την πολύ σημαντική προσφορά των μελών της Αστυνομίας Κύπρου στον Έβρο, στις 8 Μαρτίου, 2020, που συνέδραμαν στις προσπάθειες των Ελληνικών Αρχών για αναχαίτιση της παράτυπης μετακίνησης πληθυσμών και διασφάλιση των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Μεταξύ άλλων, η κα Ροτζιώκου, αναφέρεται στις δυσκολίες του αστυνομικού επαγγέλματος, καθώς επίσης στη θέση των γυναικών αστυνομικών στο αστυνομικό σώμα, οι οποίες όπως τονίζει, πλέον απολαμβάνουν ίσων δικαιωμάτων με τους άντρες συναδέλφους τους, έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις, καθώς και τις ίδιες δυνατότητες ανέλιξης εντός του Οργανισμού.

Στη συνέντευξή της σημειώνεται επίσης το φαινόμενο της εγκληματικότητας στην ελληνική κοινωνία, καθώς και τα επιχειρησιακά σχέδια που αναπτύσσει η ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπισή της

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis