Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:53 | 25/09/2018

Η ανακοίνωση που ακολουθεί αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.):

Με σκοπό να ενημερωθούν οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής για την κατάσταση που επικρατεί στην Νοτιοανατολικη Αττική ,αναφορικά με τις ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό, καθώς και για τις ελλείψεις  σε μέσα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, έλαβαν χώρα σειρά συναντήσεων του Γραμματέα ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου  και των αντιπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ (Ε.Α.Υ.Ν/ΑΑ) ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗ Γεωργίου, ΧΑΝΗ Γεωργίου, ΠΑΝΔΗ Στέφανου, ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αλέξανδρου, ΤΡΑΚΑΛΑ Αντωνίου  με τους Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής κ. ΒΛΑΧΟ Γεώργιο, την κα ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Εύη καθώς και με τον Βουλευτή Επικρατείας ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Βασίλη.

Συγκεκριμένα την 20.9.18 πραγματοποιηθηκαν συναντήσεις με τους βουλευτές κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Βασίλη και ΒΛΑΧΟ Γεώργιο και την 25/9/18 με την Βουλευτή  κα ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Εύη υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, τον κ. ΨΩΜΑ Απόστολο Τομεαρχη Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ και το Μελος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ Άγγελο..

Στις συναντήσεις που έλαβαν χώρα έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπιζουν οι συνάδελφοι μας,

απο την υποστελεχωση των υπηρεσιών και την έλλειψη υποδομών και μέσων στην ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Αττική, γεγονός που δυσχεραίνει την εκπλήρωση του καθήκοντος, αλλά  και εξαντλεί τους συναδέλφους μας, αφού καλούνται να αντιμετωπισουν πληθώρα υποχρεώσεων και περιστατικών, χωρίς να είναι οι υπηρεσίες κατάλληλα στελεχωμένες, τόσο με προσωπικό, όσο και με τεχνικά μέσα.

Μεταξύ άλλων έγινε ειδική αναφορά στην καθυστέρηση υλοποίησης της δέσμευσης για επαναφορά του επιδόματος της Ε.Κ.Α.Μ.  καθώς και στο ζήτημα της καθυστέρησης της καταβολής της αποζημίωσης για την σίτιση των υπηρεσιακών σκύλων της ΕΛ.ΑΣ. (Κ9).

Από πλευράς των Βουλευτών λάβαμε δέσμευση, οτι για ολα  τα προαναφερθεντα ζητήματα θα πραγματοποιηθουν ερωτήσεις στην Βουλή στα πλαίσια άσκησης του κοινοβουλευτικου ελέγχου, ενώ θα ληφθούν και πρωτοβουλίες για προσπάθεια επίλυσης των θεμάτων που μας απασχολούν..

Τελος ενημερώσαμε οτι από πλευράς μας θα καταβληθεί προσπάθεια, προκειμένου ενημερωθεί το σύνολο των βουλευτών της Περιφέρειας Αττικής για τα προβλήματα που αντιμετωπιζουν οι συνάδελφοι μας, τόσο σε Πανελλαδικό επίπεδο αλλά και ειδικότερα στην περιοχή της Νοτιοανατολικης Αττικής

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis