Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:57 | 26/09/2019

Σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Μωυσή Ελισάφ.
Αφού  ευχηθήκαμε κατά αρχάς να έχουν μια γόνιμη και δημιουργική θητεία με επιτυχίες στο σύνθετο και συνάμα δύσκολο έργο τους, τους ενημερώσαμε για ζητήματα που ταλανίζουν τους συναδέλφους που εκπροσωπούμε. Τονίσαμε την αναγκαιότητα ίδρυσης αστυνομικής υπηρεσίας αερολιμένα Ιωαννίνων καθώς και για την προσπάθεια την οποία καταβάλει το σωματείο μας για την θεσμοθέτηση του επιδόματος παραμεθορίου για τους αστυνομικούς του νομού μας. Τέλος δηλώσαμε την αμέριστη συμπαράστασή μας για ενέργειες οι οποίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών και της κοινωνίας αυτής της οποίας αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι.
Και στις δυο συναντήσεις οι οποίες διεξήχθησαν σε αμοιβαίο κλίμα κατανόησης και σεβασμού, τόσο ο κύριος Περιφερειάρχης, όσο και ο κύριος Δήμαρχος, αφού άκουσαν με ενδιαφέρον τα όσα διεξοδικά και εμπεριστατωμένα τους μεταφέραμε, δήλωσαν πρόθυμοι να συμβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών.

Ο Πρόεδρος
ΚΙΤΣΙΟΣ Κ.

Ο Γενικός Γραμματέας

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡ

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis